Vacature

Productiemedewerker

Wat bieden we jou?

Een vaste baan als productiemedewerker voor 40 uur per week bij een groeiende organisatie in Houten! Vaste baan, fulltime, regio Utrecht.

Onze opdrachtgever is een producent van vloeren voor diverse toepassingen. Je werk bestaat uit het produceren en verwerken van de diverse producten. Je bent in teamverband verantwoordelijk voor het gehele productieproces van productie (bediening machines) tot verzendklaar maken en zetten van de producten.

De werktijden zijn van 8.00 tot 16.30 uur.

Je krijgt binnen deze groeiende organisatie volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je komt te werken binnen een leuk en gezellig team waarbij behulpzaamheid belangrijk is!

Wat wordt er geboden:

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Salarisindicatie € 1.600,- tot € 2.400,- bruto o.b.v. 40 uur afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Productiebonus
  • 24 vakantiedagen + bonus ziekteregeling met 5 dagen (totaal 29 dagen mogelijk)
  • Goede pensioenregeling
  • Ontwikkelings- en groeimogelijkheden

Wat vragen we van jou?

Je bent in staat om fysiek wat zwaarder werk te verrichten en je vindt het leuk om in teamverband te werken. Als persoon ben je flexibel ingesteld, loyaal en proactief. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Ook als je tijdelijk beschikbaar bent voor een aantal maanden (omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt) nodigen wij je uit om te reageren!

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de enthousiaste en sterke kandidaat die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1733637
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Industrie
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Productiemedewerker

Solliciteren