Vacature

Accountmanager

Wat bieden we jou?

De telefoon gaat, zo snel mogelijk neem je op om de vragen van de klant te beantwoorden. Een klant vraagt de levertijd van een aantal producten. Het merendeel hebben we op voorraad, maar een paar producten moeten vanuit Duitsland komen. Na overleg met de locatie in Duitsland bel je de klant terug en vraagt of je de offerte kan opstellen. Je gaat er direct mee aan de slag. Na het uitwerken ga je in overleg met je collega om de huidige markt te analyseren en te kijken waar nog potentie is!

In deze rol ben je samen met je collega’s van de binnendienst het visitekaartje van de organisatie. Je technische adviezen en oplossingen dragen bij aan de continuïteit van klanten en hun tevredenheid over diensten. Je staat klanten telefonisch te woord, brengt offertes uit, stelt jaarafspraken op en volgt deze ook op. De hieruit voortvloeiende orders werk je uit. Er worden afspraken met klanten gemaakt en dossiers bijgehouden. Daarnaast kun je nieuwe markten signaleren aan de hand van vragen vanuit de klant of ontwikkelingen binnen het bedrijf. Hiervoor doe je marktonderzoek en bepaal je in overleg met de verschillende afdelingen de juiste aanpak. Jij gaat vervolgens naar buiten om met klanten om de tafel te zitten voor passende technische adviezen.

Wat biedt de opdrachtgever jou:

 • Je gaat direct in dienst bij de opdrachtgever;
 • Je komt te werken in een kleine organisatie met 36 enthousiaste en hardwerkende collega’s;
 • Dynamische baan: geen dag is hetzelfde;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. training en opleiding;
 • Na een korte inwerkperiode ga je door naar de buitendienst;
 • Salarisindicatie tussen € 2.500 - € 2.800,- bruto maandsalaris o.b.v. 38 uur (afhankelijk van kennis en ervaring)

Wat vragen we van jou?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal één jaar ervaring in het commerciële vak;
 • Affiniteit met techniek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Commerciële instelling, prioriteiten stellen, doorzetter, overtuigingskracht;
 • Fulltime beschikbaar op basis van 38 uur.

In deze functie start je op de binnendienst om alles te leren over de meet en regeltechniek. Na een stoomcursus op de binnendienst ga je door naar buiten om daar je commerciële skills in de praktijk te brengen.

Je komt te werken binnen een technische organisatie die zich richt op de meet en regeltechniek.
Je komt te werken binnen een hardwerkende maar gezellige afdeling. Samen met jouw collega’s op de binnendienst probeer jij nieuwe resultaten te boeken en te zorgen dat klanten tevreden zijn. Als jij er voor openstaat om door te groeien naar de buitendienst is dat zeker mogelijk!

Wil jij per direct team komen versterken? Denk jij je staande te kunnen houden in een snel groeiend en ambitieus team? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan snel op deze vacature via de sollicitatiebutton of stuur je CV naar utrecht@trend.nl. Voor vragen kun jij bellen naar 030-2311913
Vacaturenummer: 1732893
Uren per week: 38.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: WEESP
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager

Solliciteren