Vacature

Stagiair(e)

Wat bieden we jou?

Een commerciële / administratieve / HR stage voor een ambitieus en enthousiast persoon die graag aan de slag gaat bij Trend People Amersfoort voor 16-40 uur per week.

Na het weekend word je begroet door Laura (Intercedente) die door haar nieuwsgierige karakter alles wil weten over jouw weekend, maar deze kracht ook inzet om jou te helpen de juiste vragen te stellen aan jouw klanten en kandidaten. Na het gezamenlijke ochtendoverleg maak jij samen met Lisanne (Vestigingsmanager) jouw planning. Met haar ervaring en positiviteit helpt zij jou om je commerciële skills optimaal te benutten zodat jij je blijft ontwikkelen in deze functie.

Als stagiair(e) vervul je een zeer allround functie met taken die te maken hebben met inkoop, verkoop en administratie. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van inkomend telefoonverkeer, het ontvangen van kandidaten en het verzorgen van correspondentie. Tevens verzorg je uitnodigingen en afwijzingen, bewaak je sollicitaties, leg je contact met kandidaten en zoek je de juiste profielen voor onze vacatures. Je verzorgt de urenregistratie, archiveert contracten en maakt personeelsdossiers compleet. Je belt bedrijven voor informatie en bezoekt samen met je collega’s klanten.

Wat vragen we van jou?

Ben jij klantvriendelijk, commercieel en enthousiast? Kom stage lopen bij Trend People in Amersfoort!

Jouw profiel:

  • MBO niveau 4, relevante opleiding richting (directie)secretaresse / commercie / administratie / personeelszaken / juridisch
  • Uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Klantgericht
  • Stressbestendig
  • Representatief
  • Actieve leerhouding

Kom jij graag bij ons stage lopen? Bel dan met Trend People in Amersfoort op 085-2733121 voor meer informatie! Of mail je CV naar amersfoort@trend.nl.
Vacaturenummer: 1732481
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Stagiair(e)

Solliciteren