Vacature

Traineeship Accountmanager

Wat bieden we jou?

Een uitdagend en commerciële startfunctie als Accountmanager Binnendienst bij een toonaangevende internationale organisatie in Houten en direct in dienst bij opdrachtgever! Vaste baan, Accountmanager Binnendienst, fulltime, traineeship.

Dit traineeship Accountmanager is een commerciële startfunctie binnen deze organisatie. Door middel van trainingen, opleidingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan ga je ontwikkelen binnen de organisatie. Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële opdrachtgevers middels warme leads. Je beantwoorden van cliëntvragen welke binnenkomen via telefoon en mail. Je gaat offertes op maat maken en volgt deze ook op.Je ziet commerciële kansen en springt hierop in. Je draagt verantwoordelijkheid voor de groei van bestaande en nieuwe klanten, het bevorderen van klantentrouw en het continueren van de samenwerking tussen klanten en de organisatie. Je stelt o.a. offertes op en bewaakt deze tezamen met orders, expiraties en overige acties. Verder geef je advies aan klanten m.b.t. welke regeling het beste aansluit bij hen.

Wat mag je van de organisatie verwachten:

  • Een zeer collegiale, professionele en prettige werksfeer
  • Uitstekend startsalaris dat start op minimaal € 2.350,- bruto o.b.v. 40 uur
  • Resultaat afhankelijke bonus
  • Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever
  • Premievrij pensioen
  • Je wordt volop gestimuleerd om je zelf te ontwikkelen en door te groeien doormiddel van trainingen en opleidingen
  • Er wordt intern ook veel georganiseerd op het gebied van evenementen, sport en de vrijdagmiddagborrel.

Wat vragen we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een hbo-diploma en ben je uiteraard commercieel ingesteld. Daarbij ben je te omschrijven als dienstverlenend, stressbestendig en beschik je over een groot inlevingsvermogen. Het spreekt voor zich dat ook zaken als klantgerichtheid en communicatief sterke vaardigheden op jou van toepassing zijn.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de enthousiaste en commercieel sterke kandidaat die ik zoek die zich binnen een professionele organisatie verder wilt ontwikkelen? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1727208
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Traineeship Accountmanager

Solliciteren