Vacature

Office manager

Wat bieden we jou?

Voor een grote leverancier in de evenementen branche zijn we op zoek naar een office manager! De toonaangevende organisatie richt zich op de internationale markt, waarbij ze gespecialiseerd zijn in de op- en afbouw van concerten en evenementen. Het betreft een tijdelijke functie voor het kantoor in omgeving Utrecht, naar verwachting tot eind 2019. Mogelijk wordt deze periode verlengt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Zo ben je onder andere het eerste aanspreekpunt per telefoon en weet je binnenkomende post/mail te verwerken, en waar nodig deze digitaal vast te leggen in het systeem. Ook weet jij de voorraad van kantoorartikelen zelfstandig bij te houden en verzorg je hiervoor de bestellingen. Daarbij ga jij ook zorgdragen voor het regelen van (buitenlandse) reizen en hotelreservering voor collega's.
Naast bovengenoemde werkzaamheden biedt je ook ondersteuning aan de financiële administratie. Zo draag je bij aan de voorbereidende taken voor de facturatie. Tevens weet je de accountmanagers te ontzorgen door hen administratief te ondersteunen.

Kortom een zeer diverse functie binnen een dynamisch en no-nonsense organisatie!

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie heb je mbo werkdenk niveau. Daarnaast heb je enige werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Tevens heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent bekend met het MS Office pakket en hebt enig cijfermatig inzicht.

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen of stuur je cv naar demeern@trend.nl Contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar Trend De Meern 030-6665624

Vacaturenummer: 1724041
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: DE MEERN
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Office manager

Solliciteren