Vacature

Medewerker marketing en communicatie

Wat bieden we jou?

Houd jij je graag bezig met marketing en communicatie en wil je hierbij het gehele marketingteam ondersteunen? Dan is medewerker marketing en communicatie bij deze brancheorganisatie in Woerden iets voor jou.

Verschillende onderdelen van het magazine missen nog, maar deze moeten vandaag bij de drukker liggen. Morgen moet een artikel op social media worden geplaatst. Er moeten ook nog wat vormgevingswerkzaamheden worden uitgevoerd. Op de marketing en communicatie afdeling bij deze branche organisatie gebeuren veel activiteiten tegelijkertijd. Jij bent degene die de planning bewaakt en ondersteuning biedt aan het gehele marketingteam.

Je komt te werken in een team waarbij je rapporteert aan de coördinator marketing & communicatie. Je overlegt met de hoofdredacteur over het inschakelen van vormgevers, drukkers en fotograven. Ook bereid je het print en drukwerk voor. Je houdt artwork, ontwerp en drukwerkbestanden en bewijsexemplaren bij en je draagt zorg bij aan de nieuwsbrief. Kortom; een functie waarbij je met allerlei aspecten van de marketing en communicatie afdeling in aanraking komt.

  • 32 of 36 uur per week;
  • Uitzicht op een vaste baan;
  • Salarisindicatie €2.500 - €2.700,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Veel ruimte voor zelfstandigheid en flexibele werktijden.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde marketing en/of communicatie opleiding (MBO/HBO);
  • Kennis van en ervaring met het vakgebied communicatie en affinteit met cms-systemen;
  • goed kunnen plannen en organiseren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

De brancheorganisatie houdt zich bezig met het behartigen van belangen voor een bepaalde doelgroep. Zij werken met een klein team en zijn erg betrokken. Het kantoor waar ze werken is erg modern. Zij zijn een van de meest opvallende brancheorganisatie voor de doelgroep.
Spreekt deze functie jou aan, en zou je graag deel uit willen maken van deze marketing en communicatieafdeling? Dan kom ik graag met jou in contact. Reageer snel door op de sollicitatieknop te klikken, te bellen naar 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl
Vacaturenummer: 1723813
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker marketing en communicatie

Solliciteren