Vacature

Junior accountmanager binnendienst

Wat bieden we jou?

Op weg naar kantoor ben jij al bezig met wat jij vandaag gedaan wilt hebben, interessante klanten en prospecten flitsen door je hoofd met de bijhorende verkoopkansen. Arriverend op kantoor begin je met een goede kop koffie, maak je een praatje met je collega’s, waarna je je vervolgens installeert achter je bureau. Je planning voor vandaag heb je gisteren al gemaakt, dus je start je computer op en maakt je klaar om te gaan bellen. Jij staat vanmiddag bovenaan het scorebord....Let’s go!

Ben jij de sales topper die wij zoeken? Vind jij het een leuke uitdaging om met bedrijven in gesprek te komen en in gesprek te blijven en wil jij jouw sales kwaliteiten ontwikkelen binnen een professionele organisatie, welgenoemd de nummer 1 in haar sector? Voor een toonaangevend ambitieus en snel groeiende organisatie actief in internetmarketing met ongeveer 30 medewerkers, gevestigd in Midden-Nederland zijn wij op zoek naar verkooptalent. Ben jij commercieel ingesteld met een flinke dosis lef en ambitie, ben je goed in telefonische verkoop en schroom je niet te vragen om een order? Dan is dit jouw functie!

Als junior accountmanager binnendienst benader jij bedrijven voor een aansluiting op de portals, waarmee je bedrijven helpt om meer te verkopen. De actiepunten die voortkomen uit het contact met deze bedrijven, leg je vast in Salesforce en jij zorgt voor een tijdige opvolging van je actiepunten, zodat de bedrijven altijd op tijd krijgen wat je met ze afgesproken hebt.

Goede prestaties worden beloond! Naast een motiverend salaris en een interessante bonusstructuur wordt jou een afwisselende baan bij een dynamische internationaal georiënteerde organisatie geboden met gedreven collega’s, een positieve en open werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we van jou?

Als geschikte kandidaat voor de functie van junior accountmanager binnendienst:

  • beschik je over minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • heb je enige ervaring opgedaan in een telefonische outbound functie;
  • ben je commercieel ingesteld, gedreven en enthousiast;
  • beschik je over overtuigingskracht en een gezonde competitiedrang;
  • ben je fulltime beschikbaar.

Enthousiast geworden of meer weten? Neem vandaag nog contact op met Milou Potappel via het telefoonnummer: 030-6301510 of mail je cv met motivatie naar nieuwegein@trend.nl.

WAAROM SOLLICITEREN VIA TREND PEOPLE?
  • Wij werken in opdracht van deze organisatie om de vacature in te vullen!
  • Jouw sollicitatie valt beter op t.o.v. andere sollicitanten omdat wij jouw profiel persoonlijk bespreken!
  • Persoonlijke begeleiding, van opmaak cv tot aan onderhandeling over je salaris en overige arbeidsvoorwaarden!
  • Wij kennen deze organisatie goed en we bereiden je voor op je sollicitatiegesprek, waardoor je weet wat je kan verwachten en jij jezelf beter kan presenteren!
  • Mocht je voor deze vacature niet in aanmerking komen, dan kijken wij met jou welke organisaties en vacatures beter bij jou passen!
Vacaturenummer: 1723012
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Amsterdam
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Junior accountmanager binnendienst

Solliciteren