Vacature

Teamleider Salaris en Personeel

Wat bieden we jou?

Als teamleider geloof jij in de kwaliteiten van het team en ben jij de verbindende factor tussen de verschillende persoonlijkheden. Je bent in staat om te medewerkers te stimuleren en uit te dagen om het maximale uit zichzelf te halen. Je weet als geen ander hoe je teams opbouwt. Door jou ervaring ben je in staat om medewerker mee te nemen in de veranderingen die het vak met zich mee brengt. Waar nodig draag je jouw steentje bij tijdens klantbezoeken.

Hiernaast heb je ook een actieve rol binnen het MT, bestaande uit teamleiders, productmanagement en de directievoorzitter. Je bent in staat strategische doelstellingen om te zetten in concreet uitvoerbare plannen en treedt op als sparringpartner. Door jouw ondernemende houding initieer je nieuwe creatieve ideeën om de business verder uit te bouwen.

Je komt te werken in een dynamische omgeving met ad-hoc dienstverlening op het gebied van salaris en personeel. Binnen de organisatie heerst er een informele werksfeer. Binnen de organisatie werken er 80 medewerkers verdeeld over meerdere kantoren. Als teamleider stuur je een team aan van 11 teamleden, actief in verschillende functies.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt en relevante en afgeronde HBO/WO opleiding
  • Je hebt ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams (minimaal 15 teamleden)
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijkerk/Amersfoort
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je beschikt over charisma en natuurlijk leiderschap. Je bent besluitvaardig en maakt makkelijk verbinding met je collega’s. Je bent een enthousiast persoon die initiatief toont.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV naar zeist@trend.nl. Voor vragen kun jij bellen naar 030-6922222.
Vacaturenummer: 1721907
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Financieel
Standplaats: NIJKERK GLD
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Teamleider Salaris en Personeel

Solliciteren