Vacature

Sales Supporter

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als sales support medewerker bij een familiebedrijf in de regio Noordoostpolder
Ben jij commercieel ingesteld en vindt je het leuk om collega’s te ontzorgen? Dan is dit misschien de baan voor jou! Hoe ziet jouw dag er uit? Je begint de dag om 8 uur (op vrijdag om 07:30 uur) en bent ondersteunend voor de verkoop. Tijdens jouw werkweek krijg je te maken met diverse taken, zoals het voeren van de gehele correspondentie (telefonisch en per mail) en het voorbereiden, plannen en bewaken van acquisitie activiteiten. Jij bent daarnaast ook de contactpersoon voor de bestaande relaties en pakt administratieve taken op van de verkopers (verwerking offertes, facturen, orders en agendabeheer). De functie is heel divers, zo coördineer je de showroom orders en verwerk en bewaak jij de betalingen, maar receptie taken kunnen ook voorkomen. Klanten die op bezoek komen worden door jouw ontvangen op de vestiging. De dag eindigt om 17:00 uur (vrijdag 16:30).

Wat vragen we van jou?

  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving (15 km woon-werkverkeer);
  • Je ziet werk liggen en durft initiatief te nemen;
  • Je kan meerdere taken tegelijk oppakken en bent een energiek persoon;
  • Je hebt een mbo+/ hbo opleiding afgerond (bijv. hotelschool);
  • Organiseren is iets wat jouw ligt;
  • Het is een pre als je affiniteit met de horeca branche hebt.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf met inmiddels 6 vestigingen. Horeca staat binnen dit bedrijf centraal. Er is een fijne sfeer waarbinnen er ruimte is voor een grapje. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Ben jij de sales supporter die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1721731
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Horeca
Standplaats: Amsterdam
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Sales Supporter

Solliciteren