Vacature

Systeem- en netwerkbeheerder

Wat bieden we jou?

Jij bent, met het team, verantwoordelijk voor hét technische hart van de organisatie en zorgt er voor dat de verschillende ICT systemen zo goed mogelijk functioneren. Je probeert problemen bij jouw collega’s te voorkomen. Mochten zich onverhoopt tóch gebruikersproblemen voordoen dan ben jij er voor de ondersteuning, los jij het op en begeleid je collega’s bij wijzigingen. Ook het uitvoeren van projecten voor onderhoud, upgrading en uitbreiding van de bestaande systeemomgeving behoren tot jouw taken. We zitten middenin de transitie naar cloudoplossingen. Je werkt nauw samen met de applicatiebeheerders en samen zorgen jullie voor een optimale werkwijze én output. Je monitort de lopende licenties, systeemsoftware, hardware en contracten met leveranciers, registreert afwijkingen en mogelijkheden tot verbetering en/of kosten optimalisatie. Je legt verantwoording af en doet verbetervoorstellen aan de lijnmanager.

Wij bieden:

 • Je mag rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. dertiende maand, premievrij pensioen);
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en meedenken over verbeteringen;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Wat vragen we van jou?

Daadkracht, zelfstandigheid, kwaliteit en multitasking. Dat zijn kenmerken die bij jou passen! Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Heb je lef én een eigen mening? Ben je in staat om de lange termijn te overzien, ben je toegankelijk en weten collega’s wat ze aan je hebben?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe systeem- en netwerkbeheerder kunnen zijn! Het betreft een vaste functie op onze vestiging in Amersfoort.

Om deze functie goed uit te voeren is het van belang dat je een ervaren systeem- en netwerkbeheerder bent om de transitie naar cloudoplossingen voort te zetten. Of het nu gaat om projecten of ad hoc klussen, jij bent in staat om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Je bent toegankelijk en behulpzaam naar je directe collega’s toe en zorgt ervoor dat de juiste prioriteiten worden gesteld en de verantwoordelijkheden goed worden belegd. Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie, bent in grote mate zelfstandig en kunt snel de juiste mensen en middelen vinden om je functie goed te vervullen. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en vindt het een uitdaging om binnen een complexe ICT omgeving structuur aan te brengen, verbanden te leggen en de kwaliteit te bewaken.

Qua persoon ben je leergierig, stressbestendig en durf je je mening te geven. Je kunt goed luisteren, bent dienstverlenend, kan adviserend optreden en je durft opbouwende kritiek te geven én te ontvangen, om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Ook al stuit je zo nu en dan op weerstand. Je bent bereid om af en toe in de avonduren/weekenden installaties voor te bereiden, vanuit huis of op kantoor. De organisatie zit in een fase waarin veel veranderingen plaatsvinden; jij voelt je daar comfortabel bij en bent in staat je flexibel op te stellen.

Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of ervaring;
 • Ruime relevante en recente werkervaring op het vlak van systeembeheer en netwerkbeheer;
 • Affiniteit met applicatiebeheer is een pre;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 incl. SharePoint, MS SQL Server en Query’s, XML, ODBC koppelingen, Windows, Linux, VMware vSphere,
 • Hyper-V, 3PAR storage en Cisco switches;
 • Een goed analytisch vermogen om verbanden te kunnen leggen en kwaliteitsbewust;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om snel kwaliteit te leveren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Ervaring met het ‘aansturen’ en ‘coachen’ van collega’s binnen je eigen team;
 • In staat om voor het team de juiste prioriteiten te stellen en jouw directe collega’s hierbij te helpen.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ga je graag aan de slag? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of neem contact op met Lisanne Krimpenfort via amersfoort@trend.nl of 085-2733212
Vacaturenummer: 1721052
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: ICT
Standplaats: Amersfoort
Contactpersoon: Mevrouw L. Krimpenfort (Lisanne)
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw L. Krimpenfort (Lisanne)
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Systeem- en netwerkbeheerder

Solliciteren