Vacature

Accountmanager binnendienst

Wat bieden we jou?

Voor een toonaangevende organisatie in omgeving Utrecht zijn we opzoek naar een accountmanager binnendienst. De organisatie biedt oplossingen, diensten en producten voor verschillende vraagstukken in de Auto-ID branche.

In de functie van accountmanager binnendienst heb je een divers takenpakket! Zo is het een veelzijdige functie met commerciële en administratieve aspecten.

De commerciële taken zijn voornamelijk telefonisch. Hierbij weet je duurzame relaties op te bouwen bij je klanten en prospects. Daarnaast ga jij je ook gaan richten op nog onbekende organisaties om de organisatie op de kaart te zetten. Zo weet jij telefonisch new business te creëren en afspraken in te plannen voor de accountmanagers. Wanneer de gelegenheid zich voor doet, kan jij je aansluiten bij het bezoek van de accountmanager waar jij de afspraak voor hebt ingepland.
Je administratieve taken zijn gericht op het verwerken van orders. Deze weet je goed te verwerken en te bewaken. Daarnaast volg je ook de administratieve acties op van de sales medewerkers. Jij bent dus ook de schakel tussen de klant en leverancier.
Je zal komen te werken binnen het sales team van de organisatie dat bestaat uit 5 collega’s. Het team is verdeeld in een collega inside sales medewerker en accountmanagers.

Wat vragen we van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare commerciële werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Vanwege een internationale manager zal jij intern enkele keren in het Engels moeten communiceren. Al het klantencontact voer je in het Nederlands
Ook ben je analytisch ingesteld en heb je een dienstverlenende instelling.

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen of stuur je cv naar demeern@trend.nl Contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar Trend De Meern 030-6665624
Vacaturenummer: 1720649
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Utrecht
Contactpersoon: Mevrouw J. Jansen (Janneke)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw J. Jansen (Janneke)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager binnendienst

Solliciteren