Vacature

Email marketeer

Wat bieden we jou?

Een fulltime vaste baan als emailmarketeer in de regio van Zeist.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele email marketing van deze organisatie. Samen met nog een andere collega bemannen jullie de marketing afdeling. De organisatie heeft eerder een extern bureau gehad die de marketing voor hen verzorgde. De wens was echter om dit steeds meer in eigen beheer te hebben en daar ga je jij samen met je collega voor zorgen. Doordat deze functie redelijk nieuw is krijg je veel verantwoordelijkheid. Uiteraard wordt je in de beginfase begeleid zodat je je weg weet te vinden en met de juiste informatie aan de slag kunt. De organisatie werkt met het software programma Copernica.

Jouw taken en verantwoordelijk bestaan onder andere uit het inrichten, verzenden, monitoren en rapporteren van emailcampagnes. Hierbij doorloop je het gehele e-mail proces van A tot Z. Denk aan het schrijven van content en het verzorgen van templates. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail marketing en komt regelmatig met ideeën voor verbetering. Je levert een belangrijke bijdrage aan de communicatie richting de klanten. Je houdt je bezig met het opstellen en verspreiden van nieuwsbrieven. Daarnaast zorg je ervoor dat er opvolging gegeven wordt aan klanten die in eerder al bij jullie hebben gekocht, jij zorgt voor een herinnering om te kijken of er wellicht weer opnieuw interesse is.

Wat bieden wij jou?

  • Een salarisindicatie van maximaal €2.400,- bruto per maand op fulltime basis
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding
  • Een prettige en collegiale werksfeer

Wat vragen we van jou?

Ben jij creatief, gedreven en op zoek naar een nieuwe uitdaging als email marketeer? Dan kun je aan de slag bij een organisatie in die omgeving van Zeist!

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting marketing
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt ervaring met het MS-Office pakket en Google Analytics

Als persoon ben je communicatief sterk en een echte teamplayer. Je bent resultaat- en oplossingsgericht en weet goed je prioriteiten te stellen. Je bent proactief, leergierig en pakt dingen snel op.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag in een snelgroeiende organisatie? Stuur je CV naar zeist@trend.nl of bel voor meer informatie naar: 030-6922222, uiteraard kan je ook reageren via de sollicitatiebutton
Vacaturenummer: 1720418
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Email marketeer

Solliciteren