Vacature

Financieel medewerker

Wat bieden we jou?

Ben jij degene die ervoor zorgt dat de financiële administratie van A tot Z klopt? Dan zoeken we jou als financieel medewerker bij dit snelgroeiende en energieke bedrijf.

De gehele financiële administratie wordt gevoerd door de financiële afdeling. Wordt er een grote deal gesloten met de klant? Dan zorg jij ervoor dat er op stel en sprong een factuur klaar staat om verstuurd te worden. ‘Ik heb een klant aan de lijn die een vraag heeft over de inhoud van zijn factuur’. Deze vragen kunnen ook op jouw bordje komen. Jij bent ook degene die je collega’s van de sales en de customer service afdeling ondersteund bij de vragen over de administratie.

Dit bedrijf hecht veel waarde aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien, en eventueel door te groeien. De afdeling bestaat uit een financieel manager, een controller, een senior financieel medewerker en 3 financiële medewerkers. Jij zal rapporteren aan de controller die ook de rol van manager vervuld.

  • Functie voor 32, 36 of 40 uur in de week. Werktijden en dagen zijn bespreekbaar;
  • Ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris;
  • direct in dienst bij de opdrachtgever.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in financiële richting;
  • Ervaring op een financiële administratie (stage ervaring is voldoende);
  • Kennis van Exact Globe is een pre.

Ontspanning op kantoor is ook niet geheel onbelangrijk. Tafelvoetbaltoernooien; twee keer per jaar een festival voor medewerkers, een werkoverleg op de wipwap of schommel. Daarnaast vind je op verschillende plekken op kantoor de lekkerste koffie, water en heb je beschikking tot vers fruit. Daarnaast kan je vrijdag een geheel verzorgde lunch meepakken.

Spreekt deze functie jou aan, en zou je graag deel uit willen maken van dit gedreven en servicegerichte team? Dan kom ik graag met jou in contact. Reageer snel door op de sollicitatieknop te klikken, te bellen naar 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl
Vacaturenummer: 1720112
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Financieel
Standplaats: OUDEWATER
Contactpersoon: Priscilla
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Financieel medewerker

Solliciteren