Vacature

(Gevorderd) assistent samenstelpraktijk

Wat bieden we jou?

Een vaste baan als gevorderd assistent samenstelpraktijk bij een organisatie in Huizen(32-40u). Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een bedrijf wat veel voor haar werknemers doet? Lees dan snel verder. Onze klant is een Accountants/- belastingadvieskantoor met drie vestigingen in het midden van het land. Ze zijn aan het groeien en willen hun cliënten op een hoog en professioneel niveau blijven bedienen, dit op gebied van; accountancy (audit en samenstel), belastingadvies, corporate finance en salarisadministratie.Als gevorderd assistent samenstelpraktijk ga je assisteren bij samenstelopdrachten en verleen je administratieve diensten.Je ondersteund en beantwoord vragen van (junior) assistenten. Daarnaast ga je je bezighouden met de ondersteuning van relatiebeheerders, managers en partners accountancy en met diverse fiscale vraagstukken. Je hebt in overleg ook contacten met cliënten.
Je komt te werken in een organisatie met een platte structuur, de deur staat bij alle collega's open en hierdoor is er een fijne sfeer op de kantoren. Daarbij is er ook aandacht voor plezier in het werk.

Wat vragen we van jou?

  • Als persoon werk je altijd nauwkeurig en kan je goed overweg met zelfstandigheid. Daarnaast kan jij je op een correcte wijze uitdrukken in woord en geschrift;
  • Je hebt 1 tot 5 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk;
  • Je hebt kennis van automatisering;
  • Je hebt een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie gevolgd (wellicht nu bezig met een AA-opleiding);
  • Je vindt de mkb-praktijk leuk om in te werken;
  • Je kan zelfstandig jaarrekeningen samenstellen;
  • Je kan goed analyseren en weet op een juiste wijze om te gaan met gevoelige gegevens.
Je krijgt als medewerker een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder vinden ze werk- en privéverhouding heel belangrijk, buiten het feit dat ze ook naast het werk leuke dingen organiseren, is het niet de bedoeling dat je in de piektijden heel veel over uren maakt. Het kan voorkomen, maar dit is dan ook een uitzondering.

Ben je enthousiast over deze vacature of heb je nog vragen? Bel ons op 085-2735839 of mail je cv en motivatie naar almere@trend.nl. Je kan ook reageren via de Sollicitatie button.
Vacaturenummer: 1718806
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied:
Standplaats: Huizen
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
(Gevorderd) assistent samenstelpraktijk

Solliciteren