Vacature

Customer service medewerker

Wat bieden we jou?

Een servicegerichte vaste baan als medewerker consumentenservice 24 uur, (werktijden in overleg 40 uur ook) in de omgeving van Flevoland. In deze functie ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het behandelen van vragen, opmerkingen en/of klachten van consumenten in binnen- en buitenland over de toepassing van de producten of webshoporders. Na een periode waar je wordt ingewerkt en alles van de producten leert, ga je aan de slag en ben je de persoon die met je serviceverlenende houding iedere klant tevreden krijgt. De vragen, opmerkingen en/of klachten komen binnen via de website, telefoon, email of Facebook.

Wat vragen we van jou?

  • Om deze functie te kunnen uitoefenen beheers je de Nederlandse, Engelse taal en daarnaast de Duitse of Franse taal. Door het
internationale karakter van het bedrijf zijn de diverse talen van belang.* Je bent zeer computervaardig en maakt je snel verschillende systemen eigen.
  • Je kan goed zelfstandig communiceren, zowel mondeling als schriftelijk kan je de klanten goede adviezen geven.
  • Binnen een klein team kan je zelfstandig werken.

Verder heeft dit mooie internationale bedrijf goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. grote korting op de producten.

Ben je enthousiast over deze vacature of heb je nog vragen? Bel ons op 085-2735839 of mail naar almere@trend.nl. Je kan ook reageren via de Sollicitatie button.
Vacaturenummer: 1718674
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: ALMERE
Contactpersoon: Mevrouw O. Acosta Fernandez (Olivia)
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw O. Acosta Fernandez (Olivia)
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Customer service medewerker

Solliciteren