Vacature

Sales Trainee Accountmanager

Wat bieden we jou?

Heb je een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau en wil je nu aan de slag in een commerciële baan in de buitendienst? Voor de sales buitendienst zijn wij op zoek een Accountmanager Trainee. Binnen een team van gedreven collega's ga je aan de slag en ben jij binnen jouw regio verantwoordelijk voor de verkoop van de online erkende cursussen. Het leuke van deze functie is dat je met veel verschillende doelgroepen te maken hebt. De klanten die je bezoekt bevinden zich onder andere in de advocatuur, accountancy, tandheelkunde en fysiotherapie.
Je collega's van de binnendienst leggen de eerste contacten met potentiele klanten, zij plannen afspraken in en jij gaat daar op gesprek. Je werkt aan de hand van targets. Gedurende de eerste werkperiode word je opgeleid. Na het opleidingstraject zullen je werkzaamheden 80% buitendienst en 20% administratieve afhandeling bestaan. Daarnaast ga je regelmatig naar beurzen en congressen.

Wat vragen we van jou?

Je bent commercieel ingesteld, prestatiegericht en je bent altijd op zoek naar uitdagingen/kansen.
Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om met targets te werken.
Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je binnen een reisafstand van 50 km van Utrecht. Uiteraard ben je voor deze functie in bezit van je rijbewijs. Wat bieden wij?We bieden een functie met zeer uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt ze verschillende cursussen aangeboden. Daarnaast krijg je een telefoon, iPad en auto. Bij goed functioneren mag je na het eerste jaar een opleiding naar keuze volgen! Het eerste jaar bedraagt je salaris € 2.500,- bruto per maand. Na het behalen van je targets in het eerste jaar, zal het salaris in het tweede jaar stijgen naar € 2.700,- bruto per maand. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Herken je jezelf in bovenstaande en spreekt de functie je aan? Reageer dan direct en mail je cv naar demeern@trend.nl of bel
030 - 666 56 24.
Vacaturenummer: 1717703
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Sales Trainee Accountmanager

Solliciteren