Vacature

Pedagogisch medewerker

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en flexibele baan bij een grote kinderopvang organisatie!

De allerbeste kinderopvang bieden. Dat betekent voor onze opdrachtgever de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Elke dag staan de teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. Zij maken de organisatie.

Onze opdrachtgever is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald. Aan alles wat ze doen en in de manier waarop ze dat doen, zie je dat de organisatie gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers het verschil maken. Dus willen ze hen meenemen in dit verhaal en betrekken bij hun ambitie. Daar hebben ze jou voor nodig!

Voor deze organisatie met meer dan 250 locaties binnen Nederland zijn wij op zoek naar een leuke, flexibele pedagogisch medewerk(st)ers voor verschillende dagen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een inspirerende en veilige omgeving, waarbij maximaal aandacht is voor een duurzaam kind ontwikkelprogramma.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde opleiding op MBO 3 niveau;
  • Je bent een expert op het gebied van kinderopvang;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, pedagogische kennis en sociale vaardigheden voor het stimuleren en volgen van kinderen;
  • Je bent enthousiast en flexibel;
  • Je bent creatief;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een actieve instelling.

Zie jij jezelf in bovenstaand profiel en kun jij je vinden in hun visie? Reageer dan direct en stuur je CV naar maarssen@trend.nl
Vacaturenummer: 1716932
Uren per week: 0.00
Werkervaring:
Vakgebied:
Standplaats: VLEUTEN
Contactpersoon: Mevrouw T. Cevahir (Tamara)
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw T. Cevahir (Tamara)
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Pedagogisch medewerker

Solliciteren