Vacature

Medewerker Binnendienst

Wat bieden we jou?

Samen met jouw collega's van de commerciële binnendienst ondersteun je bij de verkoop van aansprekende promotiecampagnes. Al meer dan 25 jaar heeft de organisatie ervaring met het vinden van bijzondere promotieartikelen voor hun klanten.

Als medewerker binnendienst kom je te werken in een jong en gedreven team. Je biedt ondersteuning aan de accountmanagers en onderhoud veelvuldig klantcontact. Als eerste aanspreekpunt voor klanten ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwensen in concrete promotieproducten en -concepten. Daarnaast stel je offertes samen en zorg je ervoor dat dit concrete opdrachten worden en realiseer je oders. Relatiebeheer is ook een belangrijk onderdeel van de functie; je stelt de klant centraal en draagt bij aan een prettige en langdurige samenwerking.

Onze opdrachtgever is één van de toonaangevende bedrijven binnen de wereld van promotionele producten en concepten. Ze kennen een informele sfeer waar een gedreven team met hart voor de zaak werkt. Ze hebben veel succesvolle campagnes gevoerd voor bekende klanten in Nederland. Ze hechten veel waarde aan creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid.

  • FT functie (40 uur);
  • Intentie tot een vaste baan;
  • Dynamische en internationale werkomgeving;
  • Jong en gedreven team;
  • Salaris: € 2.000 - € 2.400 bruto per maand.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau en bent op zoek naar een commerciële uitdaging. Je haalt veel energie uit klantcontact en weet met je communicatieve vaardigheden klanten voor je te winnen. Je hebt een proactieve houding en werkt oplossingsgericht. Je kunt goed omgaan met veeleisende klanten, hebt een enthousiaste persoonlijkheid en werkt secuur.
Gezien het internationale karakter van de functie, is het van belang dat je naast de Nederlandse taal de Engelse taal goed beheerst.

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Proactieve en klantgerichte instelling;
  • Enthousiast, nieuwsgierig en gemotiveerd.

Is dit jouw baan? Reageren kan door een mail te sturen naar woerden@trend.nl of door een vacaturereactie te plaatsen via onze website. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Wilke van Esterik via 0348-422216.
Vacaturenummer: 1714741
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker Binnendienst

Solliciteren