Vacature

Junior monteur

Wat bieden we jou?

Vind je het ook zo vervelend als je moet werken in een ruimte die galmt? En ga je geluidshinder ook graag uit de weg? Dan kan jij hier in de rol van monteur aan bijdragen!
Voor een groeiende organisatie gespecialiseerd in geluidsisolatie zijn we namelijk op zoek naar een monteur.

De dag start je in het magazijn van de organisatie. Hier haal je het materiaal op die door je collega’s zijn klaargezet. Dit zijn je benodigdheden voor de opdrachten van die dag.
Met de nodige spullen in de bedrijfsbus ga je samen met een collega monteur op weg naar de klanten. Je maakt kennis met de klant en start met het inspecteren van de ruimte.
De overeengekomen opdracht staat op een tekening uitgewerkt en pak jij samen met je collega op. Zo start je bijvoorbeeld met het uitmeten van een ruimte en weet je het product van de organisatie te monteren bij de klant.

Je kiest voor een organisatie waar:

  • Mogelijkheden zijn om door te groeien, interne opleiding tot volwaardig zelfstandig monteur
  • Je werkt met mooie producten in heel afwisselende projecten. Van scholen en restaurants tot kantoren en fabrieken.
  • Je benodigde certificaten op het gebied van VCA kan gaan behalen

Wat vragen we van jou?

Van een kandidaat vragen we een (bijna) afgeronde vakopleiding richting Techniek of Bouw of twee rechterhanden waar je graag mee aan de slag gaat!

Je bent een ochtendmens die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Daarnaast ben je servicegerichte ingesteld en voel jij je verantwoordelijk als visitekaartje van de organisatie. Jouw dag is dus goed als de klant tevreden is. Verder houdt je van een uitdaging en sta je open om nieuwe dingen te leren.

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen of stuur je cv naar demeern@trend.nl. Contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar Trend De Meern 030-6665624.

Vacaturenummer: 1713129
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Bouw
Standplaats: DE MEERN
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Junior monteur

Solliciteren