Vacature

Customer service medewerker

Wat bieden we jou?

Vind jij het zelf ook altijd zo belangrijk om adequaat geholpen te worden als jij naar een klantcontact center belt? En vind je het ook altijd zo prettig als er naar je wordt geluisterd en er snel een oplossing wordt aangedragen? Met deze instelling kan jij je actieve bijdrage leveren aan de doelstellingen binnen deze afdeling.

Als customer service medewerker lever je een bijdrage aan het realiseren van een optimale klantbeleving en bied je ondersteuning aan de interne organisatie. Je hebt eerstelijns klantcontact voor al het inkomend telefoonverkeer van klanten en prospects in Nederland.
Je bereikt deze optimale klantbeleving door:

  • Op een correcte en klantgerichte wijze afhandelen van alle binnenkomende en uitgaande klantcontacten en daarbij de juiste afweging maken tussen de klant en organisatie;
  • Onze particuliere klanten direct te helpen met het adviseren van de oplossing, daarnaast te zorgen voor een correcte administratieve afhandeling in de verschillende systemen.

Wat vragen we van jou?

Je weet hoe het werkt op een klantcontact afdeling in een middelgrote organisatie. Je maakt je nieuwe systemen snel eigen, je werkt nauwgezet en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent als customer service medewerker ook vooral succesvol door initiatief te nemen en je proactief en flexibel op te stellen. Verder beschik je over minimaal:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring binnen een soortgelijke afdeling;
  • Cijfermatig inzicht en een commerciële instelling;
  • Accuratesse en een oplossend vermogen.

Ons aanbod:
Je gaat aan de slag binnen een organisatie welke marktleider is hun branche. Met 300 collega's maak je deel uit van een organisatie die internationaal actief is.

  • Parttime dienstverband (flexibel tussen de 24 - 32 uur per week);
  • Intentie tot een vaste baan;
  • Salarisindicatie (afhank. van ervaring) van circa € 2.200,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband;
  • Interne producttraining.

Herken je jezelf in bovenstaande en spreekt de functie je aan? Reageer dan direct en mail je cv naar demeern@trend.nl of bel
030 - 666 56 24.
Vacaturenummer: 1711331
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: NIEUWEGEIN
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Customer service medewerker

Solliciteren