Vacature

Calculator elektrotechniek

Wat bieden we jou?

Calculator-e | full-time | vaste baan | talent | midcareer of senior | Midden Nederland

"Een calculator met goede communicatieve vaardigheden. Een klantgerichte maar ook commerciële denker die zich thuis voelt in een technische omgeving, en een spil is tussen de verschillende belanghebbenden. Iemand die wil werken bij een toonaangevend bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Dit alles op het gebied van energie, water en data.
Ondanks het feit dat wij geen familie-bedrijf zijn is dit wel de sfeer die hier heerst. Open, korte lijnen en een hoge mate van loyaliteit kenmerken ons."
Vanuit jouw kennis en ervaring ga je offertes opstellen die te maken hebben met onder andere verlichting, noodstroom, camera-systemen alsook data-en telefonienetwerken (draadgebonden of -loos). Tevens neem je actief deel aan de engineeringsfase van (grote) projecten, en vind je het leuk om mee te denken over innovatieve technieken. Je werkt nauw samen met de projectleider, je inventariseert de behoefte bij alle betrokken partijen en je geeft advies op maat. Dit en nog veel meer doe je vanuit het team van calculatie collega's van het bedrijfsbureau.
Het salaris voor deze vaste baan varieert tussen €3.400 en €4.150 bruto (naar gelang ervaring die je meebrengt) o.b.v. 40 uur. Je ontvangt tevens reis- en onkostenvergoeding, een prima pensioen- en ziektekostenregeling en een internetvergoeding.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde elektrotechnische HBO opleiding of hoger;
  • Je hebt enige ervaring (als calculator) in de Elektrotechniek. Doorstroom vanuit 'buiten' of engineering kan ook;
  • Je hebt kennis van / ervaring met EMVI, CROW, UAV-2012 en RAW;
  • Je hebt kennis van projectmatig werken;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden (MS office) en maakt ERP systemen snel eigen;
  • Je bent commercieel gedreven, analytisch en communicatief sterk, adviesvaardig en beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. (Ook al noemen we deze criteria als laatste, dit is voor onze opdrachtgever echter wel erg belangrijk gezien de commerciële kant van deze rol).
Onze relatie is een organisatie die graag werkt met collega's met ambitie. Zij houden van een open en informele aanpak en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Samen successen behalen én vieren, vakwerk leveren waar ze trots op zijn!Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer direcht via de button, of stuur je CV naar capelle@trend.nl!
Voor meer informatie kan je uiteraard ook altijd contact opnemen via 085-0477521.
Vacaturenummer: 1711252
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Capelle aan den IJssel
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Calculator elektrotechniek

Solliciteren