Vacature

Pedagogisch medewerker BSO

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan voor een sportieve pedagogisch medewerker BSO.

We hebben per 1 juni a.s. een vacature voor de maandag, dinsdag en donderdag. Voor een vaste locatie in Zeist zoeken wij een medewerker. Tevens zijn we op zoek naar een vliegende keep die graag op verschillende vestigingen aan de slag gaat!
Als jouw passie ligt bij het werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar, dan komen wij graag in contact met jou! De locatie ligt midden in het bos en je moet dan ook niet bang zijn om vies te worden. Er zijn gemiddeld 50-60 kinderen per dag waarmee diverse activiteiten worden verricht. Na schooltijd bestaat je eerste taak uit het ophalen van de kinderen van school met een elektrische bakfiets.

Je werkzaamheden bestaan uit het zorg dragen voor kinderen in leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, het fungeren als eerste aanspreekpunt voor zowel kinderen als ouders en het bedenken van leuke passende activiteiten!

Wat vragen we van jou?

  • diploma MDGO, MBO SPW 3-4/onderwijsassistent, MBO SCW/AW, HBO SPH/CMV/MWD/Creatieve Therapie/Pedagogiek;
  • 4e-jaars student aan de PABO:
  • mogelijkheid tot het aanvragen van een VOG.

Jij hebt een passie voor kinderen, denkt graag mee met je collega’s en bent zeer zelfstandig. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in zaken en je houdt van nieuwe uitdagingen. Jij bent enthousiast, proactief, leergierig en creatief. Indien je een rijbewijs hebt, is dit een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via de sollicitatiebutton, mail je CV naar zeist@trend.nl, of bel voor meer informatie naar 030-6922222. Trend People Zeist.
Vacaturenummer: 1709347
Uren per week: 18.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Sandra Langelaar
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Sandra Langelaar
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Pedagogisch medewerker BSO

Solliciteren