Vacature

Commercieel medewerker export

Wat bieden we jou?

Een afwisselende en internationaal georiënteerde baan als commercieel medewerker export (fulltime, 37,5 uur, vaste baan, direct op contract)

In jouw functie ga jij de kleinere accounts bedienen van de organisatie.
Het betreft geen agressieve verkoop, maar de verkoop van contracten aan vliegtuigmaatschappijen waarbij je je goed moet focussen en een lange adem nodig hebt. Soms kan het namelijk even duren voordat een deal rond is. Na een gedegen inwerktraject, waarbij je vooral op kantoor te vinden bent, zal je uiteindelijk de kleinere klanten bezoeken in Europa, de Balkan, en Scandinavië. Je stelt je op als een waardige gesprekspartner, bereidt contractvoorstellen voor, volgt deze op en hier zal dan wel of geen deal uitkomen. Jij bent daarnaast te vinden op de (internationale) vakbeurzen.

Het belangrijkste onderdeel is het onderhouden van klantcontacten en alles in de gaten houden. Is er een tender? Dan reageer jij hier direct op, lopen er contracten af? Dan signaleer jij dat tijdig. Jij houdt als belangrijke schakel alles in de gaten, haalt orders binnen en brengt offertes uit.

De overige werkzaamheden bestaan uit het afstemmen van de orderuitlevering, het ondersteunen van de exportmanager m.b.t. het verkoopproces, het acquireren van nieuwe klanten en het signaleren van nieuwe ontwikkelingen in de markt

Export lijkt misschien een term te zijn die weinig invloed heeft op het dagelijks leven, echter is het van groot belang dat zowel de invoer als de export door blijft lopen. Vooral in dit familiebedrijf waar jij aan de slag gaat welke bekend staat als wereldwijde speler met een groeiende exportomzet. Je start met de kleinere klanten en krijgt later in je carrière de kans om de grotere klanten te gaan bedienen.

Wat vragen we van jou?

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Affiniteit met hospitality branche
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in w/g.
  • Goede tot zeer goede beheersing van de Engelse taal in w/g.
  • Jij laat je niet snel omver blazen, bent geduldig en gefocust

WAT BIEDEN WIJ JOU?
  • Een maximale salarisindicatie van €2.800,- op basis van een 37.5-urige werkweek
  • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Direct in dienst bij de organisatie
  • Een uitstekend pensioenregeling
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je op korte termijn al veel zelfstandigheid krijgt met ontplooiingsmogelijkheden

SOLLICITATIEPROCEDURE
Word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar zeist@trend.nl. Na een eerste kennismaking op onze vestiging, volgt er minimaal 1 gesprek bij de organisatie alvorens zij een aanbod doen.
Vacaturenummer: 1709014
Uren per week: 37.50
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker export

Solliciteren