Vacature

Recruiter

Wat bieden we jou?

Een vaste parttime baan als recruiter bij een organisatie in de Noordoostpolder. Vindt jij het leuk om talent aan te trekken en weet jij de juiste persoon bij de juiste functie te plaatsen? Dan ben jij de energieke recruiter die wij zoeken!
Je gaat nieuwe medewerkers introduceren en wordt verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces. Je mag jouw eigen creatieve acties rondom de werving bedenken. Bij de functie horen veel verantwoordelijkheden namelijk het zelfstandig opstellen en plaatsen van advertenties via de website en social media en het voeren van alle correspondentie en de administratie die daarbij komt kijken. De functie van recruiter is een erg afwisselende functie, het ene moment bel je een potentiele kandidaat, het andere moment schrijf je een vacature en later op de dag heb je een sollicitatiegesprek ingepland staan waarna je een rondleiding door het bedrijf geeft.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt ervaring in de recruitment of een soortgelijke functie;* Je bent sociaal vaardig, weet hoe om te gaan met privacygevoelige gegevens en kan tegen stressvolle situaties;
  • Je vindt het leuk om kandidaten te zoeken, benaderen en uit te nodigen op gesprek; * Je hebt een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
  • Je bent in voor een grapje en je hebt een positieve instelling;
  • Je wilt het best mogelijke behalen en werkt netjes.
Je komt op de afdeling P&O te werken. Het team bestaat uit zes gezellige en gedreven collega’s. De organisatie telt ongeveer 230 werknemers, binnen het bedrijf heerst een informele sfeer. De organisatie bestaat al meer dan 50 jaar.

Ben je geïnteresseerd in de functie? Reageer dan door je CV met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1708704
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: HR
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Recruiter

Solliciteren