Vacature

Plaatsingsmonteur

Wat bieden we jou?

Door jouw klantvriendelijkheid blijven alle klanten tevreden. Als plaatsingsmonteur ben jij degene die de koffiemachines plaatst en vertelt hoe deze machines werken.

Als plaatsingsmonteur plaats je de koffiemachines bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Jij weet alle ins en outs over de koffiemachines en geeft tips en advies om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de machine. Doordat je zo klantvriendelijk bent, streef je mee naar optimale klanttevredenheid.

Het bedrijf vindt ook persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk. Zij staan dan ook open voor jouw mening en ideeën over het werk. Jij bent tenslotte degene die het werk aan het uitvoeren is, en weet ook als geen ander hoe het werk eruitziet. Daarnaast maak jij deel uit van het team Servicemonteurs. "Samen sta je sterk" is dan ook een motto waar jij je in kan vinden.

  • Functie voor 40 uur in de week;
  • Marktconform salaris;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

Wat vragen we van jou?

  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Technisch inzicht.

Bij het uitvoeren van deze functie krijg je ook te maken met technische aspecten van de machine. Het zou fijn zijn als je al wat ervaring hebt hiermee, of bereid bent deze kennis op te doen. Deze aspecten worden jou uitgelegd en aangeleerd van A tot Z.
Het bedrijf vindt het belangrijk dat je veel vertrouwen, vrijheid en zelfstandigheid van jouw leidinggevende krijgt. Jouw ontwikkeling staat centraal. Het bedrijf groeit, en jij groeit met hen mee. Op kantoor is ontspanning niet geheel onbelangrijk. Doe mee met het tafelvoetbal toernooi, of woon een werkoverleg bij op de schommel.
Ben je enthousiast geworden voor deze functie en zou je graag een deel uitmaken van het Servicemonteurs team? Dan kom ik graag met jou in contact. Reageer snel door op de sollicitatieknop te klikken, te bellen naar 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl.
Vacaturenummer: 1707614
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: OUDEWATER
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Plaatsingsmonteur

Solliciteren