Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Ben je op zoek naar een uitdagende en klantgerichte baan in Woerden?

Een marktleider op het gebied van promotionele producten is op zoek naar een collega voor de sales binnendienst. Vanuit de binnendienst fungeer je als aanspreekpunt voor klanten en ben jij binnen de organisatie verantwoordelijk voor het omzetten van offertes in concrete opdrachten. Naast het nabellen van offertes vind je het leuk persoonlijk bij je klant langs te gaan om de deal te sluiten. Relatiebeheer is ook een belangrijk onderdeel van de functie; je stelt de klant centraal en draagt bij aan een prettige en langdurige samenwerking.

Onze opdrachtgever is één van de toonaangevende bedrijven binnen de wereld van promotionele producten en concepten. Ze hebben veel succesvolle campagnes gevoerd voor bekende klanten in Nederland. Ze hechten veel waarde aan creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid.

  • FT functie (40 uur)* Intentie tot een vaste baan
  • Dynamische en internationale werkomgeving
  • Jong en gedreven team
  • Salaris: € 2.000 - € 2.400 bruto per maand

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau en bent op zoek naar een commerciële uitdaging. Je haalt veel energie uit klantcontact en weet met je communicatieve vaardigheden klanten voor je te winnen. Je hebt een proactieve houding en werkt oplossingsgericht. Je kunt goed omgaan met veeleisende klanten, hebt een enthousiaste persoonlijkheid en werkt secuur.
Gezien het internationale karakter van de functie, is het van belang dat je naast de Nederlandse taal de Engelse taal goed beheerst.

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Proactieve en klantgerichte instelling
  • Enthousiast en gemotiveerd

Is dit jouw baan? Reageren kan door een mail te sturen naar woerden@trend.nl of door een vacaturereactie te plaatsen via onze website. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Wilke van Esterik via 0348-422216.
Vacaturenummer: 1707533
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren