Vacature

Tandartsassistent

Wat bieden we jou?

Een baan als tandartsassistente bij een orthodontiepraktijk in regio Veenendaal! (vaste baan, parttime/ fulltime)

Goede reviews als het gaat om klantvriendelijkheid, het nakomen van afspraken en vakmanschap, zo is deze orthodontiepraktijk te omschrijven. Deze moderne praktijk met een team van 7 assistentes is op zoek naar een collega voor minimaal 3 dagen in de week.

Als orthodontie assistente assisteer jij de orthodontist in de breedste zin van het woord. Je gaat hoofdzakelijk werkzaamheden verrichten aan de stoel, maar ook andere taken kan jij oppakken. Hierbij kan worden gedacht aan het maken van afdrukken, foto’s en sterilisatie of het verzorgen van de administratie.

Je gaat bij een gerenommeerde en innovatieve praktijk aan de slag waarbij je werkt met de nieuwste technieken. Deze orthodontiepraktijk heeft meerdere locaties, maar jij zal wel vast op één locatie werkzaam zijn. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.30 uur. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband voor minimaal 3 dagen (24 uur in de week). Meer dagen werken is in overleg zeker mogelijk

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot tandartsassistente
  • Jij omschrijft je zelf als een vrolijke, leergierige collega
  • Ook kandidaten die een achtergrond hebben in de uiterlijke verzorging, en willen worden opgeleid tot orthodontie assistente kunnen reageren op deze functie.

Je zal veelal met kinderen en jongeren werken, dus het is belangrijk dat je dit als een uitdaging ziet en dat dit jou ligt. Bovendien vraagt deze praktijk veel zelfstandigheid en pro activiteit van haar medewerkers.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan via de sollicitatiebutton zeist@trend.nl of bel naar 030-6922222.
Vacaturenummer: 1707326
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: VEENENDAAL
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Tandartsassistent

Solliciteren