Vacature

Inspecteur Coordinator

Wat bieden we jou?

Een baan als Inspecteur Coördinator (36-40 uur per week, fulltime, regio Amersfoort).
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de buitendienstmedewerkers. Je lost acute en adhoc problemen op die zich voordoen in de planning. Dit op zowel nationaal als internationaal niveau. Alles draait om de planning bij de externe klanten en de inzet van de buitendienst welke op locaties inspecties uitvoeren. In jouw functie houd je ten aller tijden rekening met de diverse kwalificaties van de inspecteurs. Jij onderhoudt het contact met de klanten en streeft naar een optimale inzet van de inspecteurs. In deze functie heb jij veel klantcontact evenals contact met de diverse interne afdelingen binnen de organisatie.

De maximale salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Jij ontvangt een aanbod op basis van je leeftijd in combinatie met je ervaring.

Wat vragen we van jou?

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring binnen een functie waarin plannen en coordineren centraal staat;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in w/g;
  • Computervaardig en goed kunnen werken met Word en Excel.

De organisatie zoekt een kandidaat die bij voorkeur ervaring heeft met plannen. Ook ben jij in staat om meerdere processen tegelijkertijd in goede banen te leiden en adhoc te reageren op onverwachte situaties. Jij kan snel schakelen en blust graag brandjes indien nodig. Je bent dan ook iemand die niet snel in paniek raakt bij een deadline en je ziet een probleem als een welkome uitdaging. Details zie jij niet over het hoofd en aan het einde van de dag check je altijd even of je niks belangrijks vergeten bent, zodat je met een gerust gevoel de deur achter je dicht kan trekken. Graag behaal je het gewenste resultaat.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV naar zeist@trend.nl. Voor vragen kun jij bellen naar 030-6922222.
Vacaturenummer: 1700669
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Sandra Langelaar
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Sandra Langelaar
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Inspecteur Coordinator

Solliciteren