Vacature

Commercieel medewerker

Wat bieden we jou?

Kan jij geïnteresseerde klanten overhalen tot het aanschaffen van een product? Zorg jij ervoor dat bestaande klanten hun lidmaatschap willen upgraden? Ben jij degene die dit graag doet? Lees dan snel verder.

Voor een bedrijf in Woerden ben ik op zoek naar een commercieel medewerker die 10 uur per week, 4 dagen beschikbaar is. Het is de bedoeling dat er wordt gebeld naar klanten die belangstelling hebben getoond in een product wat dit bedrijf verkoopt. Jij bent degene die de informatievoorziening verzorgd, maar ook zorgt dat zij dit product afnemen. Daarnaast is het ook jouw taak om bestaande leden te bellen om te vragen of zij hun lidmaatschap willen upgraden. Op het moment dat jij het product verkoopt, en lidmaatschappen upgrade zal je een bonus ontvangen.

  • 5 tot 10 uur per week;
  • Maandag t/m donderdag werktijden van 15:3- uur tot 18:00 uur.
  • Tijdelijke functie voor in ieder geval 3 maanden;
  • Salarisindicatie tussen €2.500,- en €2.700,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Wat vragen we van jou?

Heb jij een commerciële instelling en vind je het geen probleem om veel te telefoneren? Je komt te werken op een afdeling met twee andere medewerkers. Zij zullen jou van A tot Z gaan inwerken, daarna mag je zelfstandig aan de slag. Je belt klanten en relaties die al bekend zijn met het product, dus geen koude acquisitie.

  • Commerciële instelling is een pré;
  • Je bent klantgericht;
  • Je vindt het niet vervelend om veel telefonisch contact te leggen;
  • Flexibele functie.

Ben jij per direct beschikbaar? Reageer dan meteen via de sollicitatiebutton of door je CV te mailen naar woerden@trend.nl. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 0348-422216!
Vacaturenummer: 1700327
Uren per week: 10.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker

Solliciteren