Vacature

Accountmanager New Business

Wat bieden we jou?

Je dag begint met het bellen naar (MKB) bedrijven met als doel afspraken te scoren. Vervolgens stap je in je auto om een prospect te bezoeken die behoefte heeft aan een telecom-oplossing op maat. Je spreekt met zowel de ICT-beheerder op locatie als de financieel directeur om alle wensen en behoeften te achterhalen. Met je ingewonnen informatie rij je terug naar kantoor. Hier spar je met je collega's om samen tot een maatoplossing te komen, waarmee je de prospect gaat overtuigen! Aan het einde van de dag werk je je mailbox en social media bij om vervolgens nog even bij een netwerkborrel nieuwe contacten te leggen.

Voor een zakelijke Telecomprovider te Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een Accountmanager New Business. Het betreft een functie welke nog volledig nieuw is. Het doel is echter duidelijk: nieuwe klanten binnenhalen!

Er wordt van je verwacht dat je de functie naar eigen inzicht gaat inrichten in overleg met de directie. Hoe je dit doet, is aan jou! Dit geldt zowel voor de wijze waarop je tot de sales komt, als in welke mate je op kantoor aanwezig bent. Het kantoor is je uitvalsbasis wat betreft het bellen en het overleg inzake klantvraagstukken. Kortom, je dient te bezitten over een gezonde dosis zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder zijn integriteit en betrouwbaarheid absolute kernwaarden voor deze werkgever.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een baan voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Veel vrijheid in een hecht team met een prettige werksfeer (inclusief regelmatig een vrijdagmiddagborrel, en een bedrijfsuitje bij het behalen van de targets!);
 • Een platte organisatie, oftewel korte lijnen;
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring, variërend van €2.300 tot €2.700 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.

Wat vragen we van jou?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële ervaring;
 • Affiniteit met telecomproducten/ -diensten;
 • Gedreven, resultaatgericht en flexibel;
 • Communicatief vaardig en enthousiast;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands.

Ben jij gedreven en ambitieus? Ben jij toe aan een vervolstap waarbij je zelfstandig kan en mag werken? Deins je niet terug voor koude acquisitie en hou je van netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou en kan je direct reageren via de sollicitatiebutton!
Neem bij vragen gerust contact op met Inez de Boer via telefoonnummer 085-0477521, of mail naar capelle@trend.nl.
Vacaturenummer: 1700220
Uren per week: 32.00
Werkervaring:
Vakgebied: Sales
Standplaats: Capelle aan den IJssel
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager New Business

Solliciteren