Vacature

inside sales medewerker

Wat bieden we jou?

Een commerciële baan waarin je niet de keiharde sales hoeft te behalen door middel van koude acquisitie en verkopen maar wel wordt verwacht dat je commerciële kansen benut!

Het bedrijf is marktleider in het bieden softwareoplossingen waar een grote club professionals zich dagelijks bezighoudt om de nieuwste technieken en methoden te ontwikkelen voor de klant en de medewerkers. Zelf initiatief en lef wordt erg gewaardeerd, het team is erg samenhorig en collegialiteit staat hoog in het vaandel. Dit uit zich dan ook in de open houding en korte communicatielijnen.

Het gaat om een vaste baan waarin jij opereert in een team van 9 collega’s van sales en marketing. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant en weet alle vragen te beantwoorden omtrent prijzen, specificaties en productontwikkelingen. Door goed door te vragen weet jij precies wat de behoefte is van de klant en weet jij hiermee de accountmanagers goed te informeren. Naast het informeren, ondersteun en ontzorg jij de accountmanagers op administratief gebied. Status updates en het versturen van offertes horen bij jou werkzaamheden evenals het verzorgen van contracten. Verder zorg jij ervoor dat de project- en abonnementenadministratie en bijbehorende facturatie op orde is.

Wat vragen we van jou?

Ben jij commercieel ingesteld en sta jij stevig in je schoenen? Werk je nauwkeurig en weet jij prioriteiten te stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit neem je mee:

  • HBO werk-denkniveau;
  • Ervaring met Excel en Word;
  • Ervaring met klantcontact;
  • Een dienstverlenende instelling;
  • Analytisch vermogen en een kritische blik;

Verder werk jij prettig in een omgeving waarin feedback gewenst is en je motiveert.

Wat bieden wij jou:
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Een salaris van max. € 2.950 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Dertiende maand en een premievrij pensioen;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden op gebied van opleidingen.

Is dit helemaal jouw baan? Neem dan contact op met Laura van Stuijvenberg via telefoonnummer: 085-2733121 of mail naar: amersfoort@trend.nl . Je kunt ook reageren via de sollicitatiebutton.
Vacaturenummer: 1700183
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Amersfoort
Contactpersoon: Laura van Stuijvenberg
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Laura van Stuijvenberg
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
inside sales medewerker

Solliciteren