Vacature

Financieel administratief medewerker

Wat bieden we jou?

Iedere dag worden nieuwe concepten bedacht om klanten te voorzien van promotionele producten. Om ervoor te zorgen dat alle producten naar Nederland worden gehaald, zorg jij voor de controle en het inboeken van alle bijkomende facturen. Jij overziet alle interne processen en kan daardoor jouw collega's van advies voorzien.

Als financieel administratief medewerker werk je in een team van 3 collega's en vervul je als afdeling een centrale rol binnen de organisatie. Naast het verzorgen van de gehele inkoopadministratie voor de inkoop van goederen in China, verzorg je bankboekingen en vervul je een adviesrol richting collega's. Als de afdeling Sales bijvoorbeeld een nieuwe order binnen haalt, denk jij mee over liquiditeitsvraagstukken, afspraken over betaaltermijnen en de planning.
Binnen de organisatie is geen dag hetzelfde; iedere dag komen nieuwe orders binnen en denk je mee over hoe deze te financieren. Het proces van concept tot concreet product maakt werken voor deze organisatie extra aantrekkelijk.

Onze opdrachtgever is één van de toonaangevende bedrijven binnen de wereld van promotionele producten en concepten. Ze hebben veel succesvolle campagnes gevoerd voor bekende klanten in Nederland. Ze hechten veel waarde aan creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid.

 • Fulltime functie (36 uur is bespreekbaar);
 • Vaste baan;
 • Dynamische en creatieve werkomgeving;
 • Doorgroeimogelijkheden, richting planning & control, processturing en aansturing;
 • Enthousiast en betrokken team;
 • Salaris: € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand op ft basis.

Wat vragen we van jou?

Vanuit jouw ervaring ben je bekend met het controleren en inboeken van facturen. Met jouw analytische denkvermogen ben je in staat mee te denken met jouw collega's en zorg je voor eigen inbreng in de processen. Je bent bereid te investeren om zo processen te doorzien en overzicht te krijgen. Gedurende de week veranderd er veel waardoor je bereid moet zijn bij te schakelen waar nodig. Vanuit een oplossingsgerichte houding stel je je flexibel op en kun je bijsturen.

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Relevante ervaring;
 • Zeer goede beheersing van Nederlands en Engels;
 • Ervaring met Excel;
 • Proactief, oplossingsgericht en enthousiast.

Ben jij op zoek naar deze analytische rol op een financiële afdeling? We zien jouw CV graag verschijnen via woerden@trend.nl of je kan een vacaturereactie plaatsen via onze website. Wil je meer informatie? Voor vragen kun je contact opnemen met Wilke van Esterik (Vestigingsmanager) via ons nummer 0348-422216.
Vacaturenummer: 1700163
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Financieel
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Financieel administratief medewerker

Solliciteren