Vacature

Sociaal pedagogisch medewerker

Wat bieden we jou?

" In een klein kastje naast de bank staan heel veel boeken. Prentenboeken met de mooiste plaatjes. Op de bank zit de opa van Stefan (1,5 jaar). Stefan zit op schoot en om opa heen zitten de andere kinderen van de groep. Opa leest een spannend boekje voor over een kabouter in het bos. De kinderen luisteren ademloos. ‘Nog keer?’, vraagt Stefan verwachtingsvol als het verhaaltje is afgelopen. Het is vandaag opa- en omadag op het kinderdagverblijf van Stefan."

Als bovenstaande je aanspreekt lees dan snel verder;
Voor verschillende locaties van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Als flexibel pedagogisch medewerker ben je van alle markten thuis! Het werken op verschillende groepen is jou niet vreemd. Jij wordt voor de teams, de ouders en kinderen een vast gezicht van de opdrachtgever. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag bij je beleven!

Wat vragen we van jou?

Sta jij te popelen om ingezet te worden in de oproeppoule in en om Rotterdam? Ben je hiervoor tussen de 8 en 32 uur per week beschikbaar?

Je bent in het bezit van een (niveau 3 of 4) MBO-diploma, en gaat graag aan de slag in een functie waarbij het werken met kinderen voorop staat. Je bent flexibel en woonachtig in regio van Rotterdam. Hiernaast heb je relevante werkervaring opgedaan, en is werken met kinderen jouw passie! Een VOG verklaring is uiteraard verplicht! Onze opdrachtgever heeft onder andere locaties in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Boskoop, Zuidplas en de Krimpenerwaard. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband, waarbij er ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Vacaturenummer: 1699789
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Rotterdam
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Sociaal pedagogisch medewerker

Solliciteren