Vacature

Junior assistent accountant Almere

Wat bieden we jou?

Een functie als junior assistent accountant, fulltime (32-40 uur mogelijk) in de regio Almere.

Ben jij klaar met je middelbare school en heb je je vwo diploma op zak, of ben je op de universiteit gestart met een opleiding in de accountancy? Door bij onze klant te starten in combinatie met werken, kan je op hoog niveau een opleiding volgen.

Onze klant is een accountants- belastingadvieskantoor met drie vestigingen in het midden van het land. Ze zijn aan het groeien en willen hun cliënten op een hoog en professioneel niveau blijven bedienen, dit op gebied van; accountancy (audit en samenstel), belastingadvies, corporate finance en salarisadministratie.

Ze kennen een platte structuur, de deur staat bij alle collega's open, en hierdoor is er een fijne sfeer op de kantoren, daarbij is er ook aandacht voor plezier in het werk. Zelf zeggen ze: "We zijn ondanks dat we professioneel zijn, zeker niet suf en stoffig te noemen."

Door deze groei is er binnen het accountancy team een vacature ontstaan voor junior assistent accountant voor de controlepraktijk. Wij bieden een leuke en gevarieerde baan aan met nationale en internationale cliënten.

Je voornaamste werkzaamheden zijn;

  • het assisteren bij controle- en eventueel samenstelopdrachten, inclusief het verlenen van administratieve diensten;
  • het werken in teamverband aan deze opdrachten;
  • het assisteren bij bijzondere opdrachten, zoals overnames van bedrijven en het nagaan/verifiëren van fiscale posities;
  • het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor controleleiders en managers accountancy.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke activiteiten voor de werknemers en werken bij een hoog kwalitatief accountants/belastingkantoor met een mooie portefeuille aan klanten.

Wat vragen we van jou?

  • een vwo-diploma;
  • en/of studerend aan de Universiteit;
  • minimaal 1 jaar ervaring met het boeken van administraties;
  • voldoende computerervaring, waardoor je diverse systemen snel oppakt;
  • het goed kunnen analyseren en het discreet kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Je krijgt als medewerker een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder vinden ze werk- en privéverhouding heel belangrijk, buiten het feit dat ze ook naast het werk leuke dingen organiseren, is het niet de bedoeling dat je in de piektijden heel veel over uren maakt. Het kan voorkomen, maar dit is dan ook een uitzondering.

Ben je enthousiast over deze vacature of heb je nog vragen? Bel ons op 085-2735839 of mail je cv en motivatie naar almere@trend.nl. Je kan ook reageren via de Sollicitatie button.
Vacaturenummer: 1697388
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Financieel
Standplaats: Almere
Contactpersoon: Mariette Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariette Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Junior assistent accountant Almere

Solliciteren