Vacature

Elektromonteur

Wat bieden we jou?

Een afwisselende baan als monteur elektrotechniek voor onze klant in Almere. Ben jij fulltime beschikbaar en sta jij open om meer te leren? Lees dan snel verder! Je gaat aan de slag met het inbouwen van de techniek in betonnen behuizingen voor transformatoren, schakel-, verdeel-en andere technische installaties, zodat deze kant en klaar kunnen worden geleverd. Het bedrijf is snel groeiend en levert zowel in binnen als buitenland, je komt dus te werken in een echte internationale werkomgeving.

Samen met een team van 40 bouwkundige/elektrotechnische medewerkers zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent in dit bedrijf geen nummertje, het is een sociaal betrokken bedrijf en er wordt echt geprobeerd medewerkers voor langere periode te binden. Je begint met een tijdelijk contract, maar bij wederzijds bevallen is er uitzicht op vast dienstverband.

Wat vragen we van jou?

Omdat je samen met jouw collega’s aan een huisje werkt is het belangrijk dat jij goed kan communiceren. De huisjes worden kant en klaar aan de klant geleverd, het bedrijf is bij de plaatsing aanwezig maar een gespecialiseerd bedrijf gaat over de aansluiting. Het is dus van groot belang dat jij nauwkeurig en consequent kan werken, het product wat jij aflevert gaat door vele bedrijven en huishoudens gebruikt worden. Binnen jouw functie kan jij naar aanleiding van een tekening zelfstandig aan het werk, maar als een collega een handje nodig heeft help jij natuurlijk even.

  • Je hebt ervaring met het lezen van (constructie) tekeningen;
  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde technische opleiding op MBO niveau 3 of 4;
  • Je bent leergierig en wilt je graag verder scholen;
  • Enige ervaring in een vergelijkbare werkomgeving.

Ga jij fulltime aan de slag bij dit bedrijf? Naast een salaris van tussen de € 2.500,- en € 3.300,- krijg je een 13e maand, 40 verlofdagen, leuke personeelsuitjes en een team leuke collega’s. Je valt onder de CAO Technische Groothandel.
Wekt deze vacature jouw interesse maar heb jij geen relevante opleiding? Geen probleem wij kijken graag met je mee naar eventuele (om)scholingen mogelijkheden!

Kun jij je vinden in bovenstaande vacature? Reageer dan door je cv en je motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839 met je vragen. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1696804
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Techniek
Standplaats: ALMERE
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Elektromonteur

Solliciteren