Vacature

Assistent logistiek manager

Wat bieden we jou?

Een fulltime vaste baan als assistent logistiek manager, regio Flevoland.

De organisatie is gespecialiseerd in de retailmarkt van de schoonmaakbranche. Kan jij nieuwe strategieën bedenken? en ook helpen met de uitvoering van deze strategieën? In de functie van assistent logistiek manager wordt jij de nieuwe rechterhand van onze logistiek manager.

Je wordt medeverantwoordelijk voor de planning van werkzaamheden, materieel en personeel, deze planning moet efficiënt en realistisch zijn. Samen met de teamleiders houd je toezicht op het personeel en draag je zorg voor hun opleiding en ontwikkeling. Daarnaast he heb je nog andere verantwoordelijkheden die in lijn liggen met het beleid van onze organisatie. Zit je liever niet de hele dag op kantoor, dan heb je hierbij voldoende afwisseling, op kantoor aan het werk bent als op de werkvloer aanwezig bent. Het magazijn dat onderdeel is van jouw werkgebied, is de spil van de afdeling Operations ten aanzien van de verwerking van de dagelijkse goederenstroom. Het magazijn is onderverdeeld in de volgende subafdelingen: inkomende goederen, orderpicking, displaybouw, inprint en retouren. Je bent leidinggevende van de werkende van deze afdelingen en bent de schakel tussen de teamleider en hen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven en je kan op diverse niveaus communiceren in het Engels en het Nederlands, een logistieke achtergrond;
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met het continue verbeteren en doorvoeren van logistieke oplossingen in alle fasen van opslag en distributie;
  • Je kun werken met systemen op het gebied van WMS en MS office (MS Dynamics AX is een pré);
  • Je zorgt ervoor dat de administratieve en fysieke goederenstromen op de juiste manier worden uitgevoerd en dat de procedures en processen worden aangehouden.
  • Je houdt voortdurend de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van het logistieke proces in de gaten en zorgt dat deze aan de afgesproken (veiligheid) procedures en methodieken (lean).

Je komt te werken in en bij een mooi, solide en groeiend internationaal bedrijf, waar het mogelijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Een goed salaris en een secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, reageer dan via de sollicitatiebutton, mail naar almere@trend.nl of bel naar 085-2735839.
Vacaturenummer: 1693990
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: ALMERE
Contactpersoon: Olivia Acosta Fernandez
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Olivia Acosta Fernandez
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Assistent logistiek manager

Solliciteren