Vacature

Monteur

Wat bieden we jou?

Stil zitten? Dit is niets voor jou! En als monteur binnen deze organisatie hoeft dat ook zeker niet. Je gaat namelijk elke dag op pad om de klanten van deze internationale organisatie uit de brand te helpen. Wie zijn dan precies jouw klanten? Dit kunnen o.a. golfbanen zijn, maar ook evenementenorganisaties en pretparken. Een afwisselende baan, dat is een ding dat zeker is. Lees gauw verder om erachter te komen wat precies je verantwoordelijkheden zijn.

In deze functie ga je af op storingsmeldingen maar pleeg je ook onderhoud aan de golfkarren. Je repareert mechanische onderdelen maar het kan ook voorkomen dat er een accu vervangen moet worden. De planner zorgt ervoor dat de afspraken voor je worden ingepland en je hier een overzicht van ontvangt. Zo kun je een aantal dagen per week buiten de deur zijn, maar komt het ook voor dat je op de werkplaats zelf aan de voertuigen sleutelt.

Wanneer je op locatie bent aangekomen word je goed ontvangen met een kop koffie. De klanten worden helemaal blij van jouw adviezen en servicegerichte instelling. Naast het uitvoeren van de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden stel je aansluitend ook een eerste offerte op. De klant heeft dan een goed beeld van de door jou uitgevoerde werkzaamheden. De Klant kan zich weer van A naar B bevinden en jij kunt met een goed gevoel weer vertrekken naar de volgende klant!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je zult direct in dienst treden bij onze opdrachtgever;
  • Een goed salaris tussen de € 2.000, - en de € 2.500, - bruto o.b.v. een 40-urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Je komt te werken binnen een informele organisatie en een klein betrokken team. Zo komen er regelmatig klanten in de pauze gezellig een kop koffie drinken.

Wat vragen we van jou?

Wat is er belangrijk voor het uitoefenen van deze functie?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding motorvoertuigentechniek of (fijn)mechanische techniek;
  • Je kunt goed zelfstandig werken omdat je veel alleen op pad bent en je werkt oplossingsgericht;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Als persoon ben je te omschrijven als betrouwbaar en communicatief vaardig.

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan direct door je cv te sturen naar: nieuwegein@trend.nl of door op de sollicitatie-button te drukken. Voor vragen zijn we te bereiken op telefoonnummer: 030 - 630510.
Vacaturenummer: 1692914
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Esmee van Velthoven
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Esmee van Velthoven
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Monteur

Solliciteren