Vacature

Productmedewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als productmedewerker bij een snelgroeiende organisatie in de regio Zeist!

Als assistent productmanager ben jij op de hoogte van de ontwikkelen in de markt. Je weet alles over de producten en prijzen en je zorgt ervoor dat het assortiment goed gepresenteerd wordt op de websites. Voor deze functie wordt je volledig ingewerkt en krijg je alle informatie die je nodig hebt om de functie te kunnen uitoefenen. Je evalueert de producten van het assortiment en doet voorstellen voor verbeteringen en nieuwe concepten. Op deze afdeling werk je met z’n drieën samen. Je rapporteert aan de productmanager en samen met je andere collega zorg je ervoor dat alles met betrekking tot de productinformatie klopt.

De organisatie waar je komt te werken is internationale georiënteerd. Ze bestaan ruim 23 jaar en er werken 25 medewerkers. Deze collega’s zijn op diverse afdelingen en in diverse functies werkzaam, van magazijn tot aan klantenservice. In deze functie kom je te werken op de productafdeling. Deze afdeling krijgt het steeds drukker en daarom zoeken jouw 2 nieuwe collega’s jou! De organisatie hecht veel waarde aan het team gevoel. Er heerst een informele sfeer. Het is een organisatie waar hard gewerkt wordt maar zeker ook ruimte is voor humor.

Wat bieden wij jou?

  • Een salarisindicatie tussen €1.700 en €2.100,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Vaste baan voor 36 à 40 uur per week
  • Reiskostenvergoeding
  • Een informele werkomgeving met een hecht klein team
  • Coaching on the job

Wat vragen we van jou?

Je bent zorgvuldig, precies en zelfstandig. Na een inwerkperiode krijg je al snel verantwoordelijkheid en zorg jij ervoor dat alle producten en prijzen juist op de websites gepresenteerd staan. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Is deze functie jouw op het lijft geschreven en wil je graag meer weten? Stuur je cv naar zeist@trend.nl of bel voor meer informatie naar 030-6922222.

Vacaturenummer: 1693075
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Zeist
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren