Vacature

Warehouse coördinator

Wat bieden we jou?

Als warehousecoördinator zorg jij ervoor dat de inrichting en beheer in het magazijn efficiënt is en optimaal wordt benut. Daarnaast geef jij leiding aan de andere 3 magazijnmedewerkers en zorg jij ervoor dat jouw team goed functioneert en de werkzaamheden op de juiste manieren aanvliegen.

Als Warehousecoördinator zorg je ervoor dat jij en jouw team ervoor zorgen dat de ontvangst, de opslag, orderverzameling maar ook de uitgifte van goeden goed wordt geregeld. Het magazijn wordt gebruikt door twee bedrijven. Naast de praktische zaken werk je samen met collega’s aan projecten om de implementatie van een Warehouse Management Systeem zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierdoor ben jij mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de goederenstroom. De werkzaamheden omtrent de inrichting en het beheer van het magazijn, doe jij voor meerdere locaties in andere delen van het land.

  • Functie voor 40 uur in de week;
  • Marktconform salaris;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Leidinggevende functie.

Wat vragen we van jou?

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde MBO opleiding in de logistiek;
  • Ervaring met het aansturen van collega’s en verbeteren van logistieke processen;
  • Organisatorische vaardigheden.

Als warehousecoördinator maak je deel uit van het Team Magazijn. Je hebt de leiding over nog 3 andere collega’s die werkzaam zijn in het magazijn. Naast het leidinggeven en organisatorische vaardigheden inzetten, ben je ook verantwoordelijk voor de andere opslagplaatsen.

Het bedrijf vindt het belangrijk dat je energie krijgt van het meedenken en bouwen aan het meest efficiënte magazijn van de regio. Ontwikkelingen en groei staan dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast vinden zij een gezonde lifestyle en ontspanning ook erg belangrijk. Er worden bijvoorbeeld tafelvoetbal toernooien gehouden en er worden een aantal uitjes geregeld onder het personeel.

Ben je enthousiast geworden voor de functie van warehousecoördinator en zou je graag een deel uitmaken van Team Magazijn? Dan kom ik graag met jou in contact. Reageer snel door op de sollicitatieknop te klikken, te bellen naar 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl.
Vacaturenummer: 1690268
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Ervaren
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: OUDEWATER
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Warehouse coördinator

Solliciteren