Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Vaste baan, 40 uur per week, commercieel, sales, direct contract van onze opdrachtgever, veel ontwikkelingsmogelijkheden in Nieuwegein.

Ben jij op zoek naar een uitdagende salesbaan? Heb jij interesse in internetmarketing en wil jij graag veel leren op het gebied van telefonische verkoop middels in-& externe salestrainingen en wil jij graag het gesprek aangaan met directeuren en Marketing Managers? Vind je het daarnaast leuk om bij een organisatie te werken die veel onderneemt met het personeel qua sportactiviteiten, uitjes en muziek maken? En ben jij in voor een goede bonusregeling? Dan ben jij wellicht de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken!Als Commercieel medewerker Binnendienst houd je je bezig met het plegen van telefonische acquisitie en weet jij via online demo’s prospects enthousiast te maken voor de diensten en producten. Taakomschrijving:* Het plegen van telefonische acquisitie;* Enthousiast en energiek vertellen aan klanten hoe de dienst kan helpen met hun acquisitie;* Het tonen van online demo’s;* Het opstellen en bewaken van offertes.Wat wij bieden:* Fulltime uitdaging;* Direct contract middels werving & selectie voor 7 maanden bij onze opdrachtgever* Startsalaris vanaf € 1.984,- bruto per maand;* Doeltreffende bonusregeling o.b.v. je omzet (je kijgt een percentage van je omzet uitgekeerd als bonus);* Een organisatie die veel onderneemt qua sportactiviteiten, uitjes en muziek maken;* Interne sales- en producttraining.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

  • Echte winnaarsmentaliteit;
  • Snelheid en een inzet die bruist van energie;
  • Klant- en servicegerichte instelling;
  • Enthousiasme en het vermogen om targets te overtreffen;
  • Relevante saleservaring;
  • MBO+ werk- en denkniveau.

Wij zoeken een gedreven, commerciële en doelgerichte salestijger. Zijn dit de eigenschappen die jou omschrijven? Dan is dit jouw baan!
Vacaturenummer: 1691750
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren