Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Vaste baan, 40 uur per week, commercieel, sales, direct contract van onze opdrachtgever, veel ontwikkelingsmogelijkheden in Nieuwegein.

Ben jij op zoek naar een uitdagende salesbaan? Heb jij interesse in internetmarketing en wil jij graag veel leren op het gebied van telefonische verkoop middels in-& externe salestrainingen en wil jij graag het gesprek aangaan met directeuren en Marketing Managers? Vind je het daarnaast leuk om bij een organisatie te werken die veel onderneemt met het personeel qua sportactiviteiten, uitjes en muziek maken? En ben jij in voor een goede bonusregeling? Dan ben jij wellicht de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken!Als Commercieel medewerker Binnendienst houd je je bezig met het plegen van telefonische acquisitie en weet jij via online demo’s prospects enthousiast te maken voor de diensten en producten. Taakomschrijving:* Het plegen van telefonische acquisitie;* Enthousiast en energiek vertellen aan klanten hoe de dienst kan helpen met hun acquisitie;* Het tonen van online demo’s;* Het opstellen en bewaken van offertes.Wat wij bieden:* Fulltime uitdaging;* Direct contract middels werving & selectie voor 7 maanden bij onze opdrachtgever* Startsalaris vanaf € 1.984,- bruto per maand;* Doeltreffende bonusregeling o.b.v. je omzet (je kijgt een percentage van je omzet uitgekeerd als bonus);* Een organisatie die veel onderneemt qua sportactiviteiten, uitjes en muziek maken;* Interne sales- en producttraining.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

 • Echte winnaarsmentaliteit;
 • Snelheid en een inzet die bruist van energie;
 • Klant- en servicegerichte instelling;
 • Enthousiasme en het vermogen om targets te overtreffen;
 • Relevante saleservaring;
 • MBO+ werk- en denkniveau.

Wij zoeken een gedreven, commerciële en doelgerichte salestijger. Zijn dit de eigenschappen die jou omschrijven? Dan is dit jouw baan!

Enthousiast geworden? Neem vandaag nog contact op met Mariska Schmidt via het telefoonnummer: 030-6301510 of mail je cv met motivatie naar nieuwegein@trend.nl.

WAAROM SOLLICITEREN VIA TREND PEOPLE?

 • Wij werken in opdracht van deze organisatie om de vacature in te vullen.
 • Jouw sollicitatie valt beter op t.o.v. andere sollicitanten omdat wij jouw profiel persoonlijk bespreken.
 • Persoonlijke begeleiding, van opmaak cv tot aan onderhandeling over je salaris en overige arbeidsvoorwaarden.
 • Wij kennen deze organisatie goed en we bereiden je voor op je sollicitatiegesprek. Hierdoor weet je wat je kan verwachten en kan jij jezelf beter presenteren.
 • Mocht je voor deze vacature niet in aanmerking komen, dan kijken wij met jou welke organisaties en vacatures beter bij jou passen.
 • We bemiddelen naar vaste banen, waarbij je ook direct in dienst bij de organisatie kan komen.
Vacaturenummer: 1691750
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren