Vacature

Doktersassistent

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende baan voor een gediplomeerd Doktersassistent(e) in een prachtige omgeving binnen een gedreven en hecht team met een goede werksfeer. Waarneming. Omgeving Zeist.

Het betreft een functie waarbij jij op basis van oproep ingedeeld zal worden voor diensten. De praktijk bestaat uit 4 huisartsen, 5 doktersassistenten, een POH GGZ en een POH Somatiek. Je werkzaamheden bestaan uit triageren aan de telefoon en aan de balie, afspraken inplannen, assistentenspreekuur voor kleine medische handelingen en diverse administratieve taken. Zij werken met het programma Promedico. Salaris is conform de CAO Huisartsenzorg.

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistent met minimaal twee jaar werkervaring. Het is van belang dat je reeds in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum gewerkt hebt. Onze opdrachtgever heeft een antroposofische inslag en naast reguliere zorg is er een mogelijkheid tot antroposofische therapieën/geneesmiddelen. Het is van belang dat je hier voor open staat. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Promedico en triage volgens de NHG triagewijzer. Vanzelfsprekend ben je service- en patiëntgericht, je kunt goed samenwerken en goed omgaan met feedback.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Reageer dan direct via de knop 'solliciteer' of stuur je CV naar zeist@trend.nl. Indien je nog vragen hebt, dan kun je bellen naar 030-6922222.

Vacaturenummer: 1691601
Uren per week: 16.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren