Vacature

Financieel medewerker

Wat bieden we jou?

Je zal je binnen de afdeling bezig houden met werkzaamheden ten behoeve van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast bewaak je deze administratieve processen in termen van tijdigheid, volledigheid evenals een correct en betrouwbaar procesverloop. Na een inwerkperiode zullen eveneens werkzaamheden verricht worden ten behoeve van de maandafsluiting en zal de je allround inzetbaar moeten worden binnen de afdeling Finance.

De afdeling Finance & Controlling is het financiële centrum van de organisatie. De afdeling adviseert de organisatie, verzorgt interne rapportages ten behoeve van het management en externe rapportages ten behoeve van het hoofdkantoor. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor crediteuren-, debiteuren- en voorraadadministratie. In deze taken en verantwoordelijkheden wordt de afdeling ondersteund door een Shared Service Centre in Spanje en de Filipijnen.

Wat vragen we van jou?

Ben jij de juiste kandidaat?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) of Moderne Bedrijfsadministratie (MBA);
  • minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met SAP is een pré;
  • Kennis van de Engelse taal is vereist, Duits is een pré.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in procesmatig denken en dat je onderscheid kunt maken tussen hoofdlijnen en details. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent communicatief vaardig. Je bent in staat om je te bewegen binnen een commerciële organisatie en denkt mee met de business.
Vacaturenummer: 1691242
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Financieel
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Financieel medewerker

Solliciteren