Vacature

Accountmanager

Wat bieden we jou?

Een marktleider op het gebied van promotionele producten is op zoek naar een collega voor de sales buitendienst. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenbestand en weet je jouw relaties aan je te binden en verder uit te breiden. Met jouw proactieve houding benader je potentiele klanten en bied je maatwerk oplossingen aan. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en werkt nauw samen met een collega op de binnendienst. Naast het opstellen van (maatwerk) offertes bedenk je creatieve concepten voor jouw klanten.

Onze opdrachtgever is één van de toonaangevende bedrijven binnen de wereld van promotionele producten en concepten. Ze hebben veel succesvolle campagnes gevoerd voor bekende klanten in Nederland. Ze hechten veel waarde aan creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid.

- FT functie (40 uur)- intentie tot een vaste baan
- dynamische en internationale werkomgeving
- jong en gedreven team

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau en bent op zoek naar een commerciële uitdaging in de buitendienst. Je haalt veel energie uit klantcontact en weet met je communicatieve vaardigheden klanten voor je te winnen. Je hebt een proactieve houding en werkt oplossingsgericht. Je kunt goed omgaan met veeleisende klanten, hebt een enthousiaste persoonlijkheid en bent commercieel gedreven.

- MBO+/HBO werk- en denkniveau
- goede beheersing van Nederlands en Engels
- proactieve en resultaatgerichte instelling
- enthousiast en gemotiveerd

Is dit jouw baan? Reageren kan door een mail te sturen naar woerden@trend.nl of door een vacaturereactie te plaatsen via onze website. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Wilke van Esterik via 0348-422216.

Vacaturenummer: 1685251
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager

Solliciteren