Vacature

Pedagogisch Medewerk(st)er

Wat bieden we jou?

Wil jij graag bij een professionele kinderopvangorganisatie aan de slag als pedagogisch medewerker en wil je direct een contract ontvangen bij onze opdrachtgever voor een vast aantal uren per week voor een vaste locatie/regio? Lees dan gauw verder!

Voor onze opdrachtgever, zijn we voor diverse locaties in regio Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland o.a. Nieuwegein, Houten, Zeist, Driebergen, Woerden, Waddinxveen, Maarssen maar ook Duivendrecht, Weesp en Breukelen op zoek naar enthousiaste en creatieve pedagogisch medewerkers voor zowel BSO als voor de dagopvang. In deze functie houd je je bezig met het begeleiden van kinderen met hun dagelijkse bezigheden. Je biedt een luisterend oor, zorgt dat er voldoende activiteiten worden aangeboden en draagt zorg voor de informatieoverdracht van kind naar de ouder maar ook naar collega’s. Ook lichte huishoudelijke werkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Voordelen:

  • Een vaste baan waarbij je direct in dienst treed bij onze opdrachtgever voor een vast aantal uren per week;
  • Salaris conform cao Kinderopvang;
  • 4 tot 36 uur per week;
  • reiskostenvergoeding;
  • Je komt te werken bij een professionele, informele organisaties met prettige werksfeer.

Wat vragen we van jou?

Voor deze leuke en veelzijdige baan beschik je over een diploma SPW, Sport & Bewegen, onderwijsassistent of andere relevante MBO of HBO-opleiding. Daarbij is het een must dat je relevante werkervaring hebt opgedaan binnen een BSO en KDV, dit mag tijdens stage geweest zijn of een (bij)baan. Daarnaast bezit je over pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen en kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen. Je beschikt over eigen vervoer in de vorm van een auto of scooter/brommer.

Wie ben jij?
Je kunt op alle niveaus mee praten, bezit sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen en vindt het leuk om creatief en actief met kinderen bezig te zijn.

Herken jij jezelf in dit profiel, neem dan snel contact op met Trend Nieuwegein via: 030-6301510 of stuur je CV met korte motivatie naar nieuwegein@trend.nl.

Vacaturenummer: 1684029
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Pedagogisch Medewerk(st)er

Solliciteren