Vacature

Belastingadviseur

Wat bieden we jou?

In deze verantwoordelijke functie geef je fiscale adviezen, voornamelijk over inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingen je beantwoordt kleinere fiscale vragen. Daarnaast ben je de fiscale vraagbaak voor de medewerkers van het kantoor. Je verzorgt jaarlijks een beperkt aantal IB aangiften voor particulieren. Ook ben je verantwoordelijk vooraangiften dividendbelasting en erfbelasting/schenkbelasting en voor het nakijken van arbeidsovereenkomsten. Je bewaakt de uitstelregeling voor alle cliënten van ons kantoor, levert een bijdrage aan het vaktechnisch overleg en steltdiverse overeenkomsten op, zoals leningsovereenkomsten DGA en RC overeenkomsten.Hou je van uitdagingen?
Je komt te werken in een fiscaal enerverende praktijk met zeer uiteenlopende uitdagingen. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je sparren met externe gespecialiseerde fiscaal juristen. Er is intern en extern vaktechnisch overleg. Je volgt dagelijks een digitale vakstudie en werkt met Elsevier programmatuur voor erf- en schenkbelasting en met Nextens voor de inkomstenbelasting.

Wat vragen we van jou?

Ben jij iemand die houdt van uitdagingen? En zie je de razendsnelle ontwikkelingen in je vak niet als een bedreiging maar juist als een kans je verder te ontwikkelen? Ben je bovendien flexibel, betrokken en betrouwbaar, dus iemand op wie we helemaal kunnen rekenen?
Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het niveau van RB Adviseur
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent vertrouwd met elektronische dossiervorming (heel belangrijk, want we streven naar een papierloos kantoor!)
  • Een goede kennis van de inkomstenbelasting- en vennootschapsbelasting
  • Je kunt goed werken met de fiscale zoekprogramma’s van Kluwer
  • Jouw mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden zijn uitstekend Je woont in regio AmersfoortWat mag jij van ons verwachten?
  • Een informeel kantoor waarbij je de stropdas thuis kunt laten
  • Bij ons geldt: afspraak is afspraak
  • Tegenover jouw inspanningen staan een prima salaris, ontwikkelingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacaturenummer: 1683312
Uren per week: 20.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Financieel
Standplaats: Amersfoort
Contactpersoon: Laura van Stuijvenberg
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Laura van Stuijvenberg
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Belastingadviseur

Solliciteren