Vacature

Sociaal pedagogisch medewerker

Wat bieden we jou?

Voor verschillende locaties van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Als flexibel pedagogisch medewerker ben je van alle markten thuis! Het werken op verschillende groepen is jou niet vreemd. Jij wordt voor de teams, de ouders en kinderen een vast gezicht. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag bij beleven. Je hebt een zelfstandige en zekere houding en weet op een juiste manier de dag over te dragen wanneer de ouders de kinderen komen ophalen. Op de diverse locaties in de regio werk je in een team van pedagogisch medewerkers. Er zijn oproepdiensten op groepen van 0 tot 12 jaar.

Wat vragen we van jou?

Sta jij te popelen om ingezet te worden in de oproeppoule in regio Utrecht?

Je bent in het bezit van een (niveau 3 of 4) MBO-diploma, en ga je graag aan de slag in een functie waarbij het werken met kinderen voorop staat? Je bent flexibel en woonachtig in regio Utrecht. Daarnaast heb je relevante werkervaring opgedaan en is werken met kinderen je passie. Een VOG verklaring is verplicht! Onze opdrachtgevers heeft onder andere locaties in Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Montfoort, Linschoten en Reeuwijk. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband, waarbij er ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Herken je jezelf in bovenstaande en spreekt de functie je aan? Reageer dan direct en mail je cv naar demeern@trend.nl of bel
030 - 666 56 24.

Vacaturenummer: 1681302
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: BERKEL EN RODENRIJS
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Sociaal pedagogisch medewerker

Solliciteren