Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Als medewerker commerciële binnendienst heb je een zeer afwisselende functie. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden tot in detail worden uitgevoerd, zodat je collega’s met een gerust hart op pad kunnen gaan. Hiernaast genereer je ook nieuwe leads en onderhoud je klantcontact! Jij ontzorgt jouw collega's dus aan de ene kant, maar probeert ook meer werk voor hen te verschaffen in de vorm van nieuwe klanten aan de andere kant! Een belangrijke functie!

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Het uitwerken en uitbrengen van offertes;
  • Het invoeren en verwerken van (complexe) orders;
  • Het beantwoorden van telefoon en e-mail;
  • Het onderhouden van klantcontact.

Wat vragen we van jou?

Ben jij een kei in orderverwerking? Heb jij een commerciële instelling? En hangen klanten altijd tevreden op na een telefoongesprek met jou? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn doorlopend op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO+ opleiding en hebt (bij voorkeur) al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.Ook word je enthousiast van klanten te woord te staan en zie jij kansen om hen een zo goed mogelijke dienst te leveren! Ook is jouw Engels en Nederlands wat betreft spreekvaardigheid en schriftelijk van een goed niveau.

Herken jij jezelf in deze functie? En ben jij beschikbaar voor 32 tot 40 uur? Reageer dan via de button, stuur een mail naar capelle@trend.nl of bel naar 085-0477521!

Vacaturenummer: 1679183
Uren per week: 32.00
Werkervaring:
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Rotterdam
Contactpersoon: Mariëlle Kersbergen
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëlle Kersbergen
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren