Vacature

Assistent productmanager

Wat bieden we jou?

Een baan als assistent productmanager bij een snelgroeiende organisatie in de regio Zeist!

Als assistent productmanager ben jij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Jij weet alles over de producten en prijzen en zorgt dat het assortiment goed gepresenteerd wordt aan de klanten. Je houdt je bezig met de ontwikkeling, verkoop en marketing van de producten. Je evalueert de producten van het assortiment en doet voorstellen voor verbeteringen en nieuwe concepten. In deze functie rapporteer je aan de product manager en werk je nauw samen met elkaar.

Je komt te werken bij een organisatie die erg veel waarde hecht aan het team gevoel. Indien het magazijn het ontzettend druk heeft, springen de collega’s van kantoor bij om alles in goede banen te leiden. Je doet het immers samen! Er heerst een informele sfeer, waar zeker ruimte is voor humor, maar waar ook hard gewerkt wordt.

Wat vragen we van jou?

Jij bent betrouwbaar, leergierig en klantgericht en hebt veel zin om aan de slag te gaan met de producten van deze informele en groeiende organisatie! Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • een afgeronde MBO opleiding op het gebied van marketing, economie en/of detailhandel
  • revelante werkervaring, bij voorkeur B2C
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • 24-40 uur per week beschikbaar

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag in een snelgroeiende organisatie? Stuur je CV naar zeist@trend.nl of bel voor meer informatie naar: 030-6922222, uiteraard kan je ook reageren via de sollicitatiebutton.
Vacaturenummer: 1676346
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren