Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Wij zijn voor onze opdrachtgever in regio Utrecht op zoek naar een allround commercieel medewerker die zelfstandig kan werken en graag de voor de hand liggende beslissingen neemt en uitvoert op het gebied van verkoop, inkoop en logistiek,

Je bent verantwoordelijk voor zowel verkoop- als inkooptaken, waarbij de nadruk ligt op verkoop. Je werkt in een klein team en je hebt hierdoor een breed takenpakket. Je belangrijkste taak is het binnenhalen van orders. Dit doe je door actief met (slapende) klanten te bellen. Naast het binnenhalen van de orders heb handel je deze orders van a tot z af en verzorg je de klachtenafhandeling.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een commerciele en klantgerichte omgeving, waarbij affiniteit met communicatie op de winkelvloer en/of point of sale reclame een pre is. Je hebt een positief afgeronde MBO opleiding in commerciele richting.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Goede beheersing van de Duitse taal in een pré. Daarnaast ben je administratief sterk en heb je ervaring met CRM systemen en kan je goed overweg met het MS Officepakket. Je hebt ervaring in een B2B omgeving.

Als persoon ben je soepel en correct in de omgang met een goed ontwikkeld empatisch vermogen en een groot gevoel voor commercie. Je houdt van verantwoordelijkheid. Je bent accuraat en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Afwachten is niet aan jou besteed. Je houdt van aanpakken, ziet kansen liggen en neemt initiatief.

Daarnaast beschik je over een rijbewijs ben je woonachtig in de regio Utrecht en 40 uur per week beschikbaar.

Vacaturenummer: 1675881
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: HARMELEN
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren