Vacature

Financieel medewerker

Wat bieden we jou?

Wij zijn per direct opzoek naar een Financieel Medewerker voor een internationale investeringsmaatschappij in de Regio Utrecht!

Jij bent verantwoordelijk voor de invoer van de financiële administratie. Je codeert en verwerkt de kostenfacturen, stelt ook facturen op, bereidt de betalingsrun voor, verwerkt de bankmutaties en ondersteunt in de periodeafsluitingen. Ook zorg je dat het declaratieproces goed verloopt en de onderbouwingen van de creditcard afschriften compleet zijn. Dit doe je in een klein team onder leiding van de assistant controller. Ook ben je bereid om het team ad-hoc te ondersteunen bijvoorbeeld bij het ontvangen van gasten.

Wat mag je van de organisatie verwachten:
Het betreft een internationale investeringsmaatschappij gericht op de zorgsector. Waarbij er wordt gewerkt vanuit Utrecht, Boston en Frankfurt vanuit een klein team met ongeveer 25 mensen.
De cultuur kenmerkt zich door hard werken, teamgevoel en verantwoordelijkheid nemen en krijgen.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een MBO-werk- en denkniveau op financieel administratief gebied en ruime ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Je bent gewend om in een professionele zakelijke omgeving je weg te vinden.Werken in een dynamische omgeving geeft je energie. Je voelt je thuis in een internationaal team en spreekt goed Engels.

Je bent een harde werker en je doet wat je hebt afgesproken. Je bent goed in je werk. Je neemt graag verantwoordelijkheid voor jouw taken en bent bereid een uurtje extra te maken wanneer dit nodig is. Je weet dat flexibel opstellen bij werken in een klein team een voorwaarde voor succes is. Je kiest bewust voor een ondersteunende rol en hebt er plezier in. Uiteraard ben je nauwkeurig, representatief en zelfstandig.

Heb jij een financiële achtergrond en ben jij administratief sterk? Dan is dit wellicht jouw baan! Stuur je uitgebreide CV naar utrecht@trend.nl, voor meer informatie bel:030-2311913. We zien jou reactie graag tegemoet!

Vacaturenummer: 1675870
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Financieel
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Financieel medewerker

Solliciteren